- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Ivica Grgić

Lijepa Nasa Domovina Hrvatska uskoro prestaje sa radom

Postovani posjetitelji

Nasa web stranica www.lijepanasadomovinahrvatska.com uskoro prestaje sa radom. Poslije devet I pol godina napornog rada napokon sam odlucio udovoljiti zeljama I naporima udbasa, hdz-ovaca, fra Joze Grbese iz Chicaga I njegovog klana  “velikih hrvatina” lazova I manipulatora, I mnogih drugih kojima se nije svidjao sadrzaj ove web stranice.

Do sada su desetak puta provaljivali u auto I pretresali po njemu , odvrtali vijke na osovini volana gdje se spaja sa osovinom kotaca, ogovarali me u nagorem smislu,pokusavali fizicki prestrasiti me (ali ja nisam mali a nisam niti strasljiv), pisali o meni najgore lazi u novinama I nekim trecerazrednim· portalima, zvali moje musterije I neke moje prijatelje ·a sve sa ciljem da me onemoguce u djelovanju I radu I omrznu kod ljudi.


U SAD-a puno nasih Hrvata vicu da su ustase i najveci su  kad popiju. Zivim u Chicagu od ’96 ali  nisam sreo niti jednog koji bi odgovarao opisu ustase. Ne mislim na opis koji je dao Mesic i njegovi nego koji mi je dala moja pokojna baka. Ovdje sam sreo politicki nepismene ljude,manipulatore i lazove. Poznajem nekoliko finih Hrvata ali za te fine niste culi jer se ne isticu i ne mijesaju sa bagrom. Svojim dosadasnjim radom sam sebi stvorio puno neprijatelja,veliki broj ratnih zlocinaca je eksponirano na ovoj web stranici, ali niko mi nije bio veci neprijatelj i vise problema stvarao nego Hrvati u Chicagu. Kao sto sam rekao ,sve su pokusali osim sto jos nisu pucali. Da li su to Hrvati jugosloveni ili Hrvati HDZ-udbasi  ja ne bih znao reci.

No, nista im to nije uspjelo , nego svaki takav pokusaj mi je davao jos vecu snagu a oni su ostajali mali I bjedni. Mogao bih iznijeti puno zanimljivosti. Mozda nekom drugom prilikom.

Citajuci I prateci vec duze vrijeme razna medijska izdanja uvidio sam da je  veliki broj  “velikih domoljuba”  iskoristio svoje “zvanje” te su prigrabili sto se prigrabiti moze. A jedni su od najglasnijih kad se treba isticati.

U ovih  devet I pol godina potrosio sam preko 130 000  dolara  (stotinu I  trideset tisuca)  za potrebe ove web stranice, server na kojem se nalazi I nekoliko drugih vrijednih stranica te tehnicke I druge troskove. U to ne racunam svoj rad ili rad suradnika sa kojima sam radio. U tom vremenu dobio sam dvije stotine dolara donacije. Niko nikada se nije sjetio ni pitati da li treba pomoci u financijskom smislu. Ali zato su svi HRVATINE  da sve puca kada pricaju ili pisu.

Kad sam trazio od Ante Belje da mi proslijedi iskaze koje se odnose na stradanja nasih Hrvata I Hrvatica u Hrvatskoj a koje on ima , on mi je trazio novce :”bar pet tisuca dolara”. Da sam ih imao sigurno  bih mu dao.

Jedan od nasih politicara ,koji je jedan od vodecih na  tvz hrvatskoj desnici , mi je ponudio prije tri godine kompletnu dokumentaciju o udbasima u Hrvatskoj a koju je obradila Hrvatska izvjestajna sluzba devedesetih godina pod uvjetom da se objavi “bez izuzetka”. Tada nisam mogao doci zbog tadasnje kampanje koju su vodili HDZ,Sanader I njegov potrcko Frank Bilaver, te zbog moguce optuznice iz Haaga a I zbog bolesti. Nazvao sam naseg domoljuba prije nekoliko dana I pitao ga ponovo za te dokumente ali ovoga puta nas domoljub se ne sjeca tog razgovora I  kako kaze nema spomenutih dokumenata. Naime, prave se dogovori sa HDZ-om ali o tom mozda drugom prilikom.

Hej udbasi, nista se ne brinite. Vas stite “velike hrvatine”.

Vec godinu dana nas suradnik snimatelji I novinar Oskar Šarunić ne objavljuje svoje video snimke  na nasem portalu. Razlog tome je jednostrana odluka Stjepana Seselja da se zabrani snimanje g Šaruniću u prostorijama Hrvatskog slova. Novine koje slove kao pro hrvatske.  Pored medijske blokade  koja je na snazi u Hrvatskoj Stjepan Seselj nastoji jos vise podrzati takvu. Do sada su zainteresirani mogli vidjeti takva kulturna I politicka dogadjanja I na internetu na kojem ne vlada cenzura. Ponovicu, to je smetalo  “velikom hrvatini” Stjepanu Seselju. Ako neko zeli snimak Seseljeve obrane u Haagu neka ga pogleda na ovom linku dok jos radi
http://www.lijepanasadomovinahrvatska.com/images/stories/video/stjepanseselj.asf . Vidjecete kako je on veliki junak.

Inace Oskar Šarunić sam kupuje kazete za svoju kameru a mirovina mu je tisucu I pet stotina kuna. Kamera mu je u kvaru vec nekoliko mjeseci I niko se jos nije ponudio da mu pomogne popraviti ju.

Mnogo je drugih primjera koje bih mogao navesti ali mi se ne da vise trositi vrijeme. Neka mi oproste oni fini koji ce ovo citati ali koliko sam vidio do sada Hrvati bi prije dali guzice nego novaca.

Ja mislim da sam dosta dao a nisam nista trazio za sebe. Ako “velikim hrvatinama” nije vrijedno da se istina sacuva  neka tako I bude. Njima je bitna osobna promocija i zarada. Kritiziraju ali ne nude rjesenja. To nije bitno..

Kako ja ne bi bio jedini kojem se svidja sadrzaj ove web stranice a I jedini koji pomaze neke druge srodne portale troseci samo svoj novac kojeg tesko zaradim, odustajem od daljnjeg rada I placanja.

Zahvaljujem se svim dobrim ljudima koji su pruzali moralnu podrsku tokom ovih devet i pol godina i onima koji su suradjivali i nisu zalili truda ni vremena.

Srdacan pozdrav svima

Chicago,28. sijecanj 2011

Ivica Grgic

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -