- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

O nama

 

Dobro dosli na nasu web stranicu

Lijepa Nasa Domovina Hrvatska je nastala 2002 godine kroz ideju o internet radija na kojem smo zeljeli promovirati uspjesne hrvate i hrvatice u domovini i iseljenistvu. Ubrzo se pokazala potreba za informativnim portalom koji tada nije postojao ili ih je bilo malo.

Ovdje  mozete pogledati veliki broj originalnih video snimaka i dokumentarnih filmova sa tematikom iz Domovinskog rata. Poslusati i intervjue raznih javnih i drugih osoba iz politickog i kulturnog zivota. Mozete procitati veliki broj clanaka koji su se odnosili na razne aktualne teme u raznim razdobljima. Takodjer veliki je broj dokumenata koji govore stradanju hrvatskog i muslimanskog civilnog stanovnistva u Hrvatskoj i  Bosni i Hercegovini.   Zelimo na ovaj nacin sacuvati istinu od zaborava.

Provedite ugodno vrijeme sa nama
Glavni urednik i sponzor
Ivica Grgic

———————————————————

Web stranica LijepaNasaDomovinaHrvatska.com koju upravo slusate je dio buduce Hrvatske Oralne Enciklopedije. Timbar ljudskog glasa otkriva vise nego pisani tekst. Ovo je dio naseg DNK. Buduce generacije ce kroz 10, 50, 100, 500 godina studirati ove stranice nebi li bolje razumijeli povijest te je koristili u sluzbi bolje buducnosti. Kako zanimljivo bi bilo slusati jednog Stjepana Radica, Nikolu Teslu, Subica Zrinskog, Kralja Tomislava kako govore i razmisljaju. Kakve snove i zelje imaju.

Cestitam Ivice na ideji i ustrajnoscu. Tvoja stranica je i nasa stranica i ovime pozivam sve da sudjeluju, jer mikrofon Vam je ponudjen, vise nema isprike da netko drugi govori u Vase ime.

N.B.

——————————————————————————

Ivica Grgic

kontakt: [email protected]

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -