- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Uvod

Iskazi – svjedočanstva – GENOCID

ISTINA O STRADANJU,MUCENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUCJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI CISTE VELIKE SRBIJE

  

UVOD
Svako od ovih svjedocanstava trazi suze za sebe,molitve za zrtve a osudu za zlocince.Patnje koje su ovdje navedene su samo mali dio onoga sto se stvarno dogadjalo na ovim prostorima u vremenu 1992 – 1995 godine.Mnoge strahote su ostale presucene od strane zrtava koje su se bojale osude drustva i najblizih,ili jednostavno “sramote”.Koliko je jos silovanih i ponizenih zena i muskaraca nikad necemo saznati.Koliko je svirepih mucenja i ubojstava koji nisu opisani…….? A sve u ime srpstva i srpskih interesa.
Osim opisanih patnji hrvatskog i muslimanskog naroda u Bosni i Hercegovini u svakom iskazu koji procitate pronacicete dokaz da je sve sto se dogadjalo zrtvama bilo koordinirano i unaprijed planirano od srpskih intelektualaca i politicara a cije su odredice plana sprovodili u djelo kompletan srpski narod.U svakom selu ili gradu koji su okupirani od strane Srba sva dogadjanja su se odvijala na isti nacin,gotovo indenticno,bez izuzetka.
U danasnje vrijeme ponovo smo svjedoci pokusaja kreiranja lazne povijesti i iskrivljavanja cinjenica.Ponovo srpska propagandna masinerija zajedno sa svojim saveznicima cine sve kako bi izjednacila zrtve i zlocince.Nastoje svim silama minimizirati broj odgovornih za pocinjene zlocine ali i zataskati pocinjene.Najveci broj zlocinaca jos uvijek je na slobodi i niko se ozbiljno i ne trudi procesuirati takve.
Tko su zlocinci: oni koji su cinili ili izvrsavali zlocine ili oni koji su te zlocine planirali i podrzavali?
Treba li suditi cijelom srpskom narodu i njihovim saveznicima? Gdje traziti pravdu za zlodjela pocinjena nad ljudskim bicima samo zato sto su druge vjere ili nacije?
Za sve one koji olako zaboravljaju i za sve one koji su rodjeni poslije tih dogadjanja i koji vjeruju u “bratstvo i jedinstvo” ovo je svjedocanstvo vremena.Dokaz o suludom planu entickog ciscenja sotonskog naroda sa ciljem stvaranja Velike Srbije na najgnusniji i najsvirepiji moguci nacin.Nikad se vise ne smije zaboraviti koja su zla najblizi “prijatelji” i susjedi ucinili.Nikad vise se ne smije zaboraviti sto znaci srpski ljubazni osmijeh,tapskanje po ramenu i sto se krije iza toga.
Pomolimo se za sve zrtve,spomenute ili presucene,svako na svoj nacin,kako kome njegova vjera nalaze i ne dozvolite da te zrtve budu zaboravljene.
Trazite pravdu bilo na ovom svijetu ili od svemoguceg Boga. Sacuvajmo istinu od zaborava.
NAPOMENA:
OSOBAMA SA SRCANIM SMETNJAMA PREPORUCAMO DA NE CITAJU OVE ISKAZE.TAKODJE NE PREPORUCAMO DJECI MLADJE DOBI CITANJE OVIH ISKAZA A DJECI STARIJE DOBI SAMO UZ ODOBRENJE RODITELJA
Chicago,06.12.2007 godine
Ivica Grgic
POTREBNA JE POMOC U DALJNJOJ OBRADI OVIH I SLICNIH MATERIJALA. ZAINTERESIRANI ME MOGU KONTAKTIRATI NA [email protected]
PROCITAJTE ISTINITA SVJEDOCANSTVA NA LINKU …

 

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -