- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Audio

2006.12.17. – admiral Davorin Domazet LOso

Razgovor sa admiralom Davorinom Domazetom Losom emitiranim 10. prosinca 06. – oboljezavanje obljetnice smrti dr Franje Tudjmana,kritike na racun politike vlasti u Hrvatskoj tj HDZ-a,smisljeni politicki projekat MKS u Haagu,kome i kako smetaju Hrvati i Hrvatska,okupljanje generala oko HDZ-a-pokusaj razdora od strane Ive Sanadera, namjerno vodjenje politike koja steti svim Hrvatima i Hrvatskoj kao drzavi , pocjene i pristup narednim parlamentarnim izborima,asimetricni rat – najveca opasnost hrvatskim interesima,o hrvatskim vojnicima u Afganistanu,komentar na snimak Stjepana Mesica sa skupa u Australiji…..

Razgovor sa Domagojem Margeticem emitiranim 26. studenog 06 – o MKS u Haagu, metode vladanja HDZ-a i Ive Sanadera i njegovim obracunima sa njegovim neistomisljenicima , Sanaderovi generali – “oficiri” ,dokumentacija o prikrivanju kriminala u Hipo i Adria banci od strane Ive Sanadera ,nacini na koji se vrsi pljacka hrvatskih dobara,o manipuliranju javnosti sadasnjih vladajucih struktura, o gen Branimiru Glavasu,mudzahedini u BiH i tajnim svjedocenjima u Haagu protiv Hrvatske i Hrvata…..

[audio mp3=”/wp-content/uploads/audio/audio/2006_12_17_domagoj_magretic.wmax{/wmaremote} 

Razgovore vodila Veronika Topic
slusajte “Hrvatski informativni program” svake nedjelje u 9pm (EST) , 03:00 sati (ujutro) po hrvatskom vremenu na AM530 http://www.am530.ca diljem svijeta


 {loadposition user18}

 

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -