- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

OstaloVideo

Istraga – Đuro Šimunovic drugi dio

Dana 17.03.2006. godine u nastavku istrage Nova TV (www.novatv.hr) objavljuje drugi dio price o vijecniku Ðuri Šimunovicu Hrvatu koji je za vrijeme Domovinskog rata bio pripadnik paravojnih srpskih formacija. Bio je pripadnik paravojne vojne policije ta poslije i cuvar u ozloglašenom Glinskom logoru…

Nova TV – Istraga – Ðuro Šimunovic drugi dio

Dana 17.03.2006. godine u nastavku istrage Nova TV (www.novatv.hr) objavljuje drugi dio price o vijecniku Ðuri Šimunovicu Hrvatu koji je za vrijeme Domovinskog rata bio pripadnik paravojnih srpskih formacija. Bio je pripadnik paravojne vojne policije ta poslije i cuvar u ozloglašenom Glinskom logoru no tvrdi da nikada nikome nije ucinio ništa nažao.
Na pitanje jeli spreman suradivati sa Hrvatskim pravosudnim vlastima odgovorio je da on ne želi nikoga cinkariti što upucuje na to da je upoznat sa situacijom na tome podrucju. Sugovornici u ovoj emisiji koji svjedoce o Šimunovicevoj cetnickoj aktivnosti za vrijeme Domovinskog rata ne mogu vjerovati da taj covjek sjedi u gradskoj vijecnici i odlucuje o sudbini napacenoga grada.

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -