- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Diana Majhen

Znate li što u stvari potpisujete kada dajete potpis za REKOM?

2011_05_08_potpis_za_rekom

Kampanja za REKOM, obilno financirana novcem Geroga Sorosa i njemu sličnih, već danima puni ‘hrvatske’ medije. Ovakva, nezapamćena reklama, moguća je jedino u slučaju kada se strani kapital koristi protiv naše države i nas samih.

Pokušajte organizirati nešto plemenito, humanitarno ili pravedno. U najboljem slučaju, vaš će se rad eventualno pronaći negdje na dnu zadnje stranice nekog medija i to samo ako imate sreće. Najbolji su primjer branitelji koji već treći tjedan štrajkaju gladju na Trgu Bana Jelačića.

Zanimaju li oni ikoga? Ma kakvi. Što se tiče Vlade, predsjednika i ‘hrvatskih’ medija, ti ljudi mogu jednostavno umrijeti od gladi, a kako se čini, što prije to bolje za njih. Pokušajte sada zamisliti istu situaciju, gdje u centru glavnog grada bilo koje druge zemlje ratni veterani štrajkaju gladju. Tako nešto napunilo bi televiziju i tiskane medije, povelo bi se pitanje zašto je do toga došlo i učinilo bi se sve kako bi se tim ljudima spasio život.

U Hrvatskoj, ratni veterani ne zanimaju nikoga, a sve pod izgovorom kako je rat prošlost i moramo se okrenuti budućnosti.

Kakva pokvarena i proračunata laž!

Jer, s druge strane imamo REKOM, koji se bavi upravo onim za što se tvrdi da se mora zaboraviti, Domovinskim ratom. I u slučaju REKOM-a, ne vrijedi to pravilo, dapače, upravo suprotno. I kako je jedan od pobornika REKOM-a, ex precednik Mesić jednom rekao za Kosoricu, REKOM bi nam doista mogao početi iskakati iz paštete kada ju otvorimo.

Zašto je tome tako?

EU nas hoće u paketu sa Srbijom. U konačnici, EU najviše odgovara primiti u svoje okrilje bivšu Jugoslaviju. Za ostvariti tako nešto, potrebno je zaboraviti sve što se u Domovinskom ratu doista dogadjalo, utjecati poglavito na mladju generaciju, koja rat ne pamti, a dovoljno su stari da imaju pravo glasa. I naravno, pokupiti i glasove svih onih koji Hrvatsku nikada nisu htjeli.

Za ispiranje mozga onima koji rat pamte, tu je REKOM.

Pa, prije nego što im eventualno date svoj potpis, informirajte se o tome što doista potpisujete:

Potpisujete svoju suglasnost da se izjednači agresor sa žrtvom

Potpisujete pravo nekoj  opskurnoj zajednici, čiji su članovi jako dobro financirani za ovo što provode, da izbrišu vaša sjećanja i umjesto njih stvore ona koja njima odgovaraju

Potpisujete da se odričete svih naših žrtava u Domovinskom ratu, svih naših mrtvih, nestalih, mučenih i izmrcvarenih i pretvorenih u doživotne invalide

Potpisujete da se odričete hrvatskih branitelja, koji su bili uz vas onda kada je bilo najteže, koji nisu žalili riskirati svoje živote kako bi spasili vaše

I u konačnici, potpisujete kako Srbiji dajete pravo da odlučuje o tome tko je u Domovinskom ratu bio žrtva, a tko agresor.

Zato, razmislite.

Jeste li doista spremni dati REKOM-u svoj potpis i odreći se svog nacionalnog identiteta, odreći se istine o Domovinskom ratu i odreći se svih onih koji su stvorili ovu zemlju?

Jeste li doista spremni svojim potpisom u konačnici i odreći se hrvatske države, jer REKOM ne predstavlja Hrvatsku i Hrvate, nego provodi volju onih koji ga financiraju, a to si svi neprijatelji Hrvatske i svih nas.

Svojim potpisom za REKOM, pomažete one koji su se skrivali i bježali kada je bilo najteže, a danas nam hoće prodavati svoju, iskrivljenu istinu, o tome što se dogadjalo u ratu koji su u najboljem slučaju, gledali preko televizije, sigurno ne navijajući za hrvatski narod i hrvatsku državu. I koji danas dobro i lagodno žive zahvaljujući REKOM-u, Dokumenti i sličnim organizacijama. Onima koji su nas sve spremni prodati za svoje plaće i svoju budućnost, ni malo ne mareći što će naša djeca učiti u školama kako su djeca zločinačkog naroda.

Svatki potpis za REKOM potpis je protiv Hrvatske i Hrvata.

Jeste li doista spremni odreći se svog naroda i svoje države, podržavajući svojim potpisom one koji nas žele uništiti?

 

Diana Majhen

 

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -