- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Ivica Grgić

NASA I NJIHOVA OPSESIJA

2011_02_08_dvoglava_azdajaJe li najava Tomislava Karamarka o konacnom istrazivanju komunistickih zlocina I procesuiranje onih koji su ih pocinili a samim tim I osude  rezima pod kojim su pocinjeni jos jedno poigravanje od strane bezkicmenjaka iz HDZ-a ili tek jednostrana zamisao “malog” Karamarka koji je ,mozda,napokon cuo vapaj nevinih dusa koji traze pravdu od Boga a I od nas zivih?


 

Zasto “mali” Karamarko?

Ako je to njegova zamisao zaista ce biti tesko provesti davno trazenu pravdu na djelo zbog  zvijeri u liku Mesica, Manolica I slicnih , te zvijeri  iz HDZ-a koji tako uspjesno skrivaju svoje lice pod plastom domoljublja te otvaraju teske rane samo onda kada procijene da bi mogli profitirati u politickom smislu. Takvi nam dijele lekcije I  sire tezu o “opravdanim zlocinima”  jer , eto, ustase pobise prvi nevine Srbe, Zidove I Hrvate komuniste. O broju pogubljenih ubrojise one “zlocince” od zena,djece I muskih koje pobise odmah nakon proglasenja 2. Svjetskog rata. Kako su samo Hrvati koji se htjedose skloniti od zvijeri bili opasni onako gladni I zedni I bez oruzja pa ih sve pobise. A tek hrvatske zene I  djeca. Ali Azdaja imade vise glava pa stradase. Hmmm….

Danas Azdaja ima jos vise glava I svaka od njih misli isto. Krije svoja nedjela I kad neko samo spomene te nevine zrtve skici,laje,laze I zavija. A sve u liku Mesica,Manolica,Pusica, I dr…. Onj dio glava Azdaje iz HDZ-a mudro suti I zavarava postene dajuci im nadu I vjeru u davno zeljenu pravdu.

Koliko pratim,svaki put Mesic-Azdaja spominje I Domovinski rat u kojem je ,kako uvijek naglasava, takodje pocinjen zlocin zeleci valjda izjednaciti ga sa njihovom  “antifasistickom borbom” . Citav svijet zna da je Domovinski rat bio cist I obrambeni. Ako bi slijedili Mesicevu politiku Hrvati bi se trebali osvetiti svim Srbima bez obzira tko je od njih pocinio zlocin. Trebalo bi pobiti vise od pola milijuna Srba jer su vecina njih bili za velikosrpsku politiku a neki od njih su pocinili zlocine. Ako bi slijedili takvu politiku “opravdanog zlocina”  koji po njima nije zlocin, Hrvati bi trebali uvesti par stotina tisuca Srba iz Srbije, jer ih nema dovoljno u Hrvatskoj,kako bi zadovoljili takvu pravdu.

Sreca za Srbe, Hrvati su inteligentna I kulturna ljudska bica I znaju prepoznati zlocince medju naivnim I zavedenim svijetom prosrpske zlocinacke politike I svoju pravdu traze pred sudovima.

Azdaja Manolic tvrdi da je istrazivanje zlocina politicka uloga  a ne policijska. Onda nije cudno sto se oni koji su pocinili zlocine nad hrvatskim zivljem u Domovinskom ratu slobodno secu dok istovremeno branitelji zavrsavaju po zatvorima na osnovu politickih optuznica, a sve po uzoru na “stara vremena”. Takodje spominje predsjednika Tudjmana I sveopce hrvatsko pomirenje.

Kako nam je samo lijepo bilo sve ove godine bez medijske censure,medjusobnog uvazavanja I postivanja. Uhhhhh…. Umalo I mene u uvjerise kako su fini I nevini.

Azdaja je svugdje u svim porama hrvatskog drustva. Truje I zavodi sve oko sebe,pljuje po svemu sto je sveto jednom obicnom I postenom covjeku a predstavlja svoje lazi kao modernu I naprednu ideologiju a sve ostalo je zaostalo I nazadno. Onima koji su zavedeni od Azdaje treba oprostiti jer  “ne znaju sto cine”. Samu Azdaju koliko god glava ima treba unistiti tako da se zadovolji pravda I da vise ne truje zdrave hrvatske duse.

Moze li sam Karamarko pokrenuti toliko zeljeni proces ili je samo pijun u sluzbi politike?  Imamo li snage za konacni obracun?? Ostaje nam da vidimo……

Chicago, 08. Veljaca 2011

Ivica Grgic

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -