- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Diana Majhen

Muke po Zoranu ex-Jovanoviću Šprajcu

Potpuno očekivano, raznorazni crveni pojedinci i udruge stali su iza svoje zvijezde u usponu, Zorana ex- Jovanovića-sada-Šprajca. Čovjeka koji nas skoro dvije godine maltretira svojim nedostatkom novinarskog talenta u središnjoj emisiji HRT-a, TV Dnevniku. Na sve strane pokušavaju nas uvjeriti kako je riječ o političkom uplitanju u slobodu i neovisnost medija, iako se ovdje radi o klasičnoj zloporabi javnog medija, NAŠEG medija kojeg svi plaćamo, u korist propale jugo ideologije dodatno obojene jednim napuhanim iskompleksiranim egom.

Zoran Jovanović, samopreimenovan u Zorana Šprajca, utrošio je 3 minute i 17 sekundi najgledanije i najvažnije emisije na najvećem mediju u Hrvatskoj kako bi propagirao vlastitu ideologiju i hranio vlastiti ego. Pokušajmo izračunati koliko nas taj košta taj ex-Jovanovićev osobni obračun sa unutrašnjim i vanjskim neprijateljima…

Prema cjeniku HTV-a od veljače 2010.godine, jedna jedina sekunda reklame u terminu neposredno prije Dnevnika stoji 1.300 kuna. Termin između dnevnika i vremenske prognoze i sporta iznosi 2.600 kuna po sekundi emitiranja. Naravno, tijekom samog dnevnika nema reklama. Da ih kojim slučajem ima, vjerojatno bi sekunda koštala 4.000-5.000 kuna. No, zadržimo se ipak na jeftinijoj tarifi, onoj od 2.600 kn/sekunda, obzirom da je ex-Jovanović-sada-Šprajc u svoj mali “Kosovski boj” krenuo pri kraju Dnevnika. Ex-Jovanović-sada-Šprajc u Dnevniku je 3 minute i 17 sekundi samovoljno radio, odnosno govorio, što je htio. Ako tih 197 sekundi pomnožimo sa 2.600 kuna dobijemo cifru od 512.000 kuna. Dakle, ex-Jovanović-sada-Šprajc je, zloporabljajući svoj položaj voditelja Dnevnika, pretplatnicima HRT doslovno ukrao preko pola milijuna kuna, obzirom da je besplatno širio propagandu širenje koje se inače svugdje u svijetu debelo plaća. Impresivno, zar ne? Na kraju se ex-Jovanović-sada-Šprajc, nakon što mu je zbog neviđenog bezobrazluka plaća smanjena za 1.000 kuna, gotovo rasplakao, iako je zaslužio da mu se promptno da otkaz, legne na svu imovinu, i da ga se pošalje na prisilni rad dok ne odradi tih 512.000 kn plus kamate koliko je potrošio na širenje spoja ideološke propagande i samoreklame.

Vrate li ex-Jovanovića-sada-Šprajca kao voditelja Dnevnika, ostaje nam učiniti samo jednu stvar, kako ne bi ispali idioti kakvima nas očito drže: zatražiti od HTV-a za svakog od nas pretplatnika jednaku besplatnu minutažu u jednako udarnom terminu za svoje osobne obračune.

Dakle, za svakog od nas 3 minute i 17 sekundi u Dnevniku, tijekom kojih možemo navaliti na one koje smatramo svojim neprijateljima ili se iz bilo kojeg razloga s njima ne slažemo.

Ukoliko nam to ne omoguće, masovno otkazati pretplatu, navodeći Jovanović/Šprajca i njegovo ponašanje kao razlog.

Pa da vidimo hoće li to Yutel moći izdržati.

Diana Majhen

http://www.dragovoljac.com/

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -