- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Ivica Grgić

Lijepa Nasa Domovina Hrvatska nastavlja sa radomLijepa Nasa Domovina Hrvatska nastavlja sa radom

Nakon najave zatvaranja www.lijepanasadomovinahrvatska.com dobio sam nekoliko poziva i e maila od suradnika i prijatelja Lijepe Nase u kojima je izrazeno razumijevanje ali i zaljenje zbog takve odluke . Naime, kako sam rekao , gurao sam koliko sam mogao. Od dvije osobe mi je ponudjena konkretna financijska pomoc koja je potrebna za nastavak rada nase web stranice. Jedna osoba koja zeli ostati anonimna, ne zbog straha nego zbog skromnosti, je i uplatila dio potrebnih novaca kako je i najavila a da nista nije trazila ili uvjetovala. Za ne povjerovati…..


Od preko  sedam miliona Hrvata za sada se nasao samo jedan spreman novcano pomoci nase aktivnosti ( iz ovoga izostavljam suradnike koji nesebicno rade i trose svoje novce u promociji hrvatskih domoljubnih interesa). Meni osobno sam taj cin ulijeva nadu da je sav ovaj rad nije uzaludan i da ipak ima ljudi koji su se spremni zrtvovati i pomoci koliko mogu. Ako postoji jedan koji podrzava nas rad meni je dovoljno.Ima nade…. Mi ne trazimo stanove ili kuce,auta ili jahte. Mi samo trazimo malo razumijevanja i podrske kako bi radili svoj posao i zadacu tj. sirili i cuvali istinu i hrvatske interese koje ne stite i ne cuvaju oni kojima ste tako olako dali glas i povjerenje.

Kada smo pisali o HDZ-u i Sanaderu 2006. velika vecina se ogradila od nas (mene posebno). Mali broj hrabrih i dostojanstvenih je ostalo uz nas. Sada samo glupi, zatucani i udbasi daju podsku HDZ-u . Istina je izasla na vidjelo ali to nekima nije bitno. Ponovo ce zeljeti isti taj HDZ na vlasti i njihovu pobjedu na sljedecim parlamentarnim izborima. Za takve nisu bitna iskrenost,domoljublje i vjera nego samo sto mogu materijalno izvuci  podrzavajuci takve. Pojavice se opet neciji „spavaci“ koji ce pred same izbore pokusati stvoriti razdor u domoljubnim strankama ili pokretu po istom scenariju kao i na proslim predsjednickim izborima a i svim predhodnim. Zato , zbog naseg dobrocinitelja,jedinog od preko sedam miliona Hrvata i Hrvatica i nasih dobrih prijatelja i suradnika, Lijepa Nasa nastavlja sa radom kako bi pomogli koliko pomoci mozemo da takve „spavace“ razotkrijemo a domoljubne stranke ili pokret promoviramo i podrzimo uz sav ostali rad koji vec radimo.

Srdacan pozdrav svima koji nas citaju

Ivica Grgic

Chicago ,06. Veljaca 2011

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -