Video – Prijenos tiskovne konferencije ABH

2011_10_03_ABHKonferencijaPoštovani nakon nedavnih događanja i spontanog okupljanja  naroda,  izazvanog nebrigom i sustavnim zapostavljanjem hrvatskog čovjeka, seljaka, radnika, branitelja i svih drugih nenavedenih, od strane vladajućih političkih struktura, donijeli smo odluku o osnivanju nove političke opcije-stranke naziva Akcija za bolju Hrvatsku (ABH). Smatramo da je došlo vrijeme za temeljite promjene jer smo svi mi građani ove predivne države dovedeni u robovlasnički položaj dosadašnjom dugogodišnjom lošom politikom kako vanjskom tako i unutarnjom. Svi mi vidimo da ovo nije ona Hrvatska za koju smo se borili, radili i stvarali,ovo je Hrvatska poniženih i obespravljenih ljudi što se nikako nije smjelo dogoditi ni u najgoroj noćnoj mori.

Iz navedenih razloga donijeli smo i odluku kojom jedino možemo nešto napraviti  a to je potpuno nova politička stranka pod vodstvom mr. sci.  Željka Sačića , jer htjeli mi to priznati ili ne,  Hrvatsku ne može nitko voljeti više od onih koji su bili spremni kada je to trebalo i život dati  za nju.

Svjesni smo da nam predstoji težak i trnoviti put,  ali jedno je sigurno a to je da se ne borimo samo za prava branitelja već i za sve obespravljene građane i opstanak naše prelijepe Domovine Hrvatske.

Posjetite nas na www.abh.com.hr

 

 

 

 

Ispred ABH Mario Adrinek - Specijalac