Apel svjesnim i dobronamjernim Hrvatima

logo_btn_donate_cc_lg.gif Skupina nas Hrvata u dijaspori i Hrvatskoj ponukana nepravednim i nekorektnim radom haškog tribunala na rasvjetljavanju događanja u Domovinskom ratu u RH i BiH, koji u zadnje vrijeme sve više postaje očit i kroz medijske istupe bivših djelatnika tribunalna, ali i neaktivnošču institucija RH pokrenula je opsežne aktivnosti u svrhu objavljivanja istine putem najdostupnijeg medija interneta. Te aktivnosti odnose se prije svega na prikupljanje i objavljivanje video zapisa, svjedočanstva i raznih dokumenata koji pomažu u širenju istine i promjeni percepcije stvorene o Domovinskom ratu i njegovim sudionicima.

Uvjereni smo da službene institucije RH ne čine dovoljno po tom pitanju, nego čak i skrivaju od javnosti argumente koje imaju ili su njima dostupni. S toga od njih i ne očekujemo pomoć u realizaciji ovog našeg projekta, kako materijalnu tako i u prikupljanju potrebitog materijala.

Rad na ovom projektu iznimno je zahtjevan u smislu prikupljanja dokaza, njihovog obrađivanja( vremena, sistematizacije, prevođenja i dr.), te vas s toga molimo da ako podržavate naše djelovanje i smatrate ga korisnim pomognete u bilo kojem obliku, slanjem materijala ili financijskim prilozima.

U pripremi je,za sada,oko 3000 sati neobradjenog video materijala, zatim audio materijali te razni dokumenti i iskazi.Ne mogu govoriti o pojedinostima ali to je posao koji iziskuje puno vremena i troskova.

Do sada je urađeno dosta , no mi smatramo da je to samo mali dio onoga što je potrebno uraditi. Rezultati i značaj nasega rada ocituje se u reakcijama onih snaga koje su osmislile i realiziraju kampanju usmjerenu protiv Hrvata i Domovinskog rata, a to su činili i kroz povjest. Ne dozvolimo da sliku o nama stvaraju oni koji su bili a i sada su naši neprijatelji. Ucinimo sami nesto da istina koja je ujedno i nase najjače oružje bude dostupna svima.
 
Unaprijed hvala!!!
18. prosinac 2007
Ivica Grgic
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.