- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Diana Majhen

I THOMPSONA UBIJAJU, ZAR NE?

Teško da će neki istinski hrvatski branitelj prepoznati više zemlju u kojoj se nalazi, kao zemlju za koju se borio. Danas smo svjedoci sustavnog uništavanja svih hrvatskih vrijednosti, svega za što se umiralo i svega do čega Hrvati drže.

Pa tako više nemamo Domovinski rat, nego imamo, prema riječima srpske ministrice pravosudja, ORUŽANU POBUNU PROTIV BEOGRADA. Zanimljivo da nitko iz Vlade i Pantovčaka nije našao za shodno suprotstaviti se ovakvoj nebuloznoj izjavi, izuzev, da ironija bude veća, Vladimira Šeksa, vjerojatno zato što je u tom razgovoru i on prozvan.


Više nemamo branitelje Vukovara, one iste, nevjerojatno hrabre ljude čiji su podvizi zavrijedili da udju u legendu, nego imamo ljude koji su, valjda iz čista mira, pucali po jadnim, nenaoružanim pripadnicima JNA i ostalim četničkim postrojbama. I koji se radi toga sada nalaze na Interpolovim tjeralicama, čije izručenje Srbija traži i kojima će, najvjerojatnije, biti sudjeno radi toga što su se usudili braniti svoju zemlju.

Baš razgovaram sa svojim prijateljima i zajednički smo zaključili kako će se konačno, nakon toliko godina, napraviti razlika izmedju pravih i lažnih branitelja. Kako je krenulo, pravi će u zatvore, dok lažnjake nitko neće dirati i time će ovaj hrvatski narod konačno postati siguran u to tko ih je branio, a tko podrumario i lažirao ratni put. Tko je vidio dirati lažnjake, oni oduvijek služe svrsi radi koje su i nastali, podržavati vladajuće strukture.

U medjuvremenu, pokušava se srušiti još jedna legenda nas domoljubnih Hrvata. Svim snagama krenulo se na Marka Perkovića Thompsona, kojemu pokušavaju prišiti ne samo kazneno djelo, nego nešto puno gore od toga:  Povezati ga sa Sanaderom.

Ništa Thompsona ne bi moglo tako srozati u očima onih koji ga vole, kao prodaja Sanaderu i njegovim interesima. I s tim se i računa.

Meni je to potpuno razumljivo.

Čovjeka koji je u stanju dva dana za redom, od kojih je prvi lijevala kiša kao luda, napuniti Maksimirski stadion, ne može se olako shvatiti. Taj bi čovjek mnoge ljude mogao dići na noge, poglavito u ova vremena kada se hrvatski branitelji progone kao divljač za odstrjel. A taj je čovjek inače uvijek i svugdje stajao baš iza hrvatskih branitelja.

Sve Markove pjesme posvećene su našim najvećim vrijednostima: Bogu, Domovini i obitelji, te hrvatskim braniteljima.

Kako se svim snagama nastoje srušiti te vrijednosti, potpuno je razumljivo da se nastoji srušiti i čovjek koji o njima govori u svojim pjesmama. I to ne bilo koji čovjek, nego baš onaj za čiji koncert ne ostane ni jedna neprodana karta.

Upitajmo se, koliko bi ljudi na bilo kakvim prosvjedima okupio Marko Perković Thompson, pa ćemo dobiti i odgovor na pitanje zašto ga se napada.

Napadi na Thompsona nisu slučajni, oni su ciljani kao što su ciljani i učestali napadi na hrvatske branitelje.

To je put u bratstvo i jedinstvo, u novu Jugosferu u kojoj nema mjesta nacionalnim vrijednostima niti mjesta za istinu. U kojoj hrvatski branitelji postaju zločinci, Domovinski rat postaje oružana pobuna protiv Beograda, a oni koji se bore za istinu postaju ustaše i fašisti.

Podržimo Marka Perkovića Thompsona, jer je on uvijek, u svakom svom govoru i u svakoj svojoj pjesmi podržavao nas.

Diana Majhen

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -