- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Ostali tekst

Domagoj Margetić – izdajnik, komedijaš, bolesnik ili plaćenik

02.10.2007. Ivica Grgic – Text – U lazi su kratke noge – Napokon je i Domagoj Margetic presao sam sebe u svom laganju i podmetanju. Decko se previse uzbudio i zaboravio kako je do sada strucno obmanjivao javnost. Valjda ga pogodilo to sto istina izlazi na svjetlo dana…..

 
30.10.2007. Ivica Grgic – text – CIRKUSANTI  ZA 11. IZBORNU JEDINICU – Ovih dana citam i slusam o kandidaturama za hrvatski Sabor i ne mogu se nacuditi bezobzirnosti pojedinaca koji od buducih izbora pokusavaju napraviti cirkus. Uvijek je bilo cirkusanata u hrvatskoj politici ali ovaj put je malo previse. Naime,opet je u pitanju 11. izborna jedinica. Jedan od kandidata za hrvatski Sabor je i Domagoj Margetic kojega je kandidirala tvz Stranka hrvatskih branitelja a ciji je on predsjednik a koji uz to nikad nije bio branitelj. Drugo toliko clanova ta “stranka” ima da svi zajedno mogu stati u manji lift…..
29.05.2007. Ivica Grgic – Text – Domagoj Margetic heroj ili kukavica – Prije dva dana dobio sam pismo od Domagoja Margetica sa naslovom “Hvala na izdaji”…. Sam naslov “Hvala na izdaji” je povrijedio moju dusu prostu ali isto tako iznenadio. Prije nekoliko dana pronasao sam na internetu transkript njegovog saslusanja pred Medjunarodnim kaznenim sudom u Haagu i ostao zapanjen.Glavna strategija obrane Domagoja Margetica bila je dokazati da on nije vlasnik web stranice www.domagojmargetic.com te da i ne moze biti odgovoran ni za sto. To znaci da se nas “heroj” maksimalno trudio optuziti svog suradnika i prijatelja (mene osobno) za ono sto je on ucinio a u javnosti se prikazivao mucenikom i herojem…..
07.06.2007. Ivica Grgic – Text – Domagoj Margetic – komedijas, bolesnik ili placenik – …kad sam dosao kuci procitao sam sto je taj lazni mucenik napisao i u jednom trenu sam pomislio da je on mozda komedijas jer zaista me je opet dobro nasmijao. Decko bi trebao pisati romane ili bajke pa bi mozda imao vise uspjeha. Ma da je bar jednu istinu rekao nego sve izmisljotine .Laz do lazi….Margeticu bi trebalo izdati novu domoljubnu zapovijed:”NE IZUSTI IME GENERALA ANTE GOTOVINE UZALUD” ! I svaki put kad pogrijesi (uzaludno spomene ime) po usima.Jer drugacije nece imati postovanja prema herojima…..
08.06.2007. Ivica Grgic – Text – Domagoj Margetic – komedijas, bolesnik ili placenik II dio – ….Da li je Domagoj Margetic ubaceni pijun kome je zadatak razbiti i onemoguciti prohrvatski orjentirane portale i udruge vi procijenite sami. Poslije svega gore navedenog moje osobno misljenje je da je Margetic zasluzio dobre batine.Ali tko ce prljati ruke o njega. Govno sto vise diras vise smrdi. To je pravilo i za Domagoja Margetica……
09.06.2007. Ivica Grgic – Text – Domagoj Margetic – komedijas, bolesnik ili placenik III dio – Kad bih znao da iza zadnjih nebuloza Domagoja Margetica stoji i Luka Misetic bilo bi zanimljivo objaviti jos neke nepoznate pojedinosti o njemu, ali nisam siguran da je Misetic bas toliko glup da pusti da ga brani, bez potrebe, Domagoj Margetic. Misljenje koje sam imao o Miseticu imam i dan danas a ono sto sam pisao prije godinu dana potvrdjuje, u jednu ruku,izjava generala Mladena Markaca koji je ogorcen na Misetica…..
11.06.2007. dr. sc. Tomislav Dragun – Text – DOMAGOJ MARGETIC – KOMEDIJAŠ, BOLESNIK ILI PLACENIK – TUŽNA PRICA O DOMAGOJU MARGETICU – Ne samo što se ne ljutim na uvrštenju moje osobne malenkosti u Vašim pruduhovljenim clancima, nego se time smatram i izuzetno pocašcenim, buduci da je vec i samo zamjecivanje necijeg postojanja velika stvar. Dokaz je to da ne prolazimo kroz ovaj svijet, kojega nam je Bog podario privremeno, samo onako, bez traga i bez spomena, kao obicni kuferi. Posebno to vrijedi kad je rijec o poštenom i poticajnom tekstu…..
posjetite http://www.hrvatskauljudba.hr
13.06.2007. Ivica Grgic – Text – Domagoj Margetic – komedijas, bolesnik ili placenik IV dio – ….Citava farsa oko vjencanja trebala mu je posluziti da stekne odredjene simpatije sudija i tuziteljstva kako bi bio oslobodjen kazne ili bar kako bi se eventualna kazna smanjila. Jer on se zeni a buduca supruga mu je trudna. Kada je shvatio da nije uspio prevariti drzavu i Katolicku crkvu tj, da ne moze vjencati se jer se nije jos sluzbeno rastavio od prve zane XX, njegov interes za NN pada i ona postaje “agent tajnih sluzbi” koja je poslana da ga spijunira i onemoguci u razotkrivanju kriminala,korupcije….

 {loadposition user18}

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -