- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Diana Majhen

‘Antifašisti’ opet komemorirali praznu jamu i opravdavali vlastite pokolje

U našoj zemlji je svako malo neki ‘antifašističko’-četnički dernek. Tek se završilo s izmišljotinom od tzv. ‘antifašističkog’ ustanka u Brezovici kraj Siska, odmah se nastavilo s Jadovnom, s istom putujućom družinom parazita, mukataša i falsifikatora koji sami sebe nazivaju antifašistima. U državi koja je faktički gospodarski bankrotirala, u kojoj nema ni posla ni nade, u kojoj stotine tisuća ljudi praktično gladuje, izgleda da jedino dobro ide pederima i ‘antifašistima’ (iako to nisu nužno različite skupine) koji iz tjedna u tjedan organiziraju raznorazne derneke ponosa ili čega već, naravno, na račun svih nas. Dok sirotinja radi bez plaće, ‘antifašističko’-pederska avangarda praznuje i paradira mukte. Fino su to zamislili, nema što. Moguće je da će slijedeći korak biti neki zajednički pedersko-‘antifašistički’ pride, recimo na ’29.novembra’.

Svašto smo vidjeli i svega smo se naslušali na pedersko-‘antifašističkim’ mitinzima, ali bljuvotina koju je jučer provalio Milorad Pupovac uredno premašuje sve. Ta spodoba je doslovno izjavila slijedeće: „Zločini u Jadovnom su ‘matica svih kasnijih zločina druge polovice 20. stoljeća u Hrvatskoj i BiH’.

Nitko ni glasa pustio nije na ovo Pupovčevo pranje svih srpskih zločina koji su počinjeni u Domovinskom ratu, kao ni svih ‘antifašističkih’ klanja tijekom više od pola stoljeća. Istinu govoreći, nema ni tko više pustiti glasa za nas Hrvate, pa tipovi poput Pupovca mogu na ovakav način opravdavati masovne zločine nad stotinama tisuća nevinih ljudi, i to usred Hrvatske, koliko god ih volja, sigurni kako im se nitko neće suprotstaviti.

Da, Pupovac takve stvari smije nekažnjeno govoriti, i to usred Hrvatske. A to može govoriti samo zato jer ovo ovdje nije uopće Hrvatska. Nije ni republika, a ponajmanje je demokratska ili pravna. Ovo ovdje je još uvijek Partizanija, totalitarna tvorevina nastala 1945. godine, kojom vlada povlaštena i nedodirljiva, unaprijed od bilo kakve odgovornosti abolirana kasta partizana, četnika i njihove kopiladi. Oni koji danas vladaju Hrvatskom uglavnom su potomci zlogasnih udbaša i ‘antifašista’ koji su nekažnjeno ubijali na svakom koraku, a u najboljem slučaju, potomci ili čak direktni sudionici onih koji su u komunističkom režimu slali Hrvate na dugogodišnje robije gdje im je često nestajao svaki trag. Da ovdje kojim slučajem postoji nešto što se zove Hrvatska, republika, demokracija ili pravna država, Pupovac bi zbog ove izjave kojom direktno opravdava masovne zločine, a indirektno i poziva na nove zločine nad Hrvatima, odavno tresao rešetkama.

Mi ovdje nemamo komunističku vlast. Komunistička vlast pretpostavlja klasnu diktaturu proleterijata, a mi ovdje imamo klasičnu nasljednu oligarhiju najgoreg taloga ljudskog roda, probrano društvo potomaka najgorih ubojica i njihovih nalogodavaca koji danas drmaju Hrvatskom kako god hoće, pri čemu je krvno srodstvo s nekim tko je masovno ubijao Hrvate glavni kriterij napredovanja u hijerarhiji, a pozicija predsjednika republike kruna obiteljskih zasluga za prorijedjivanje Hrvata.

Čak i onima koji nisu bili dobro upućeni u situaciju, onaj znakoviti zagrljaj Milanovića i Manolića nakon izborne pobjede SDP-a poslao je jasnu poruku što nam to SDP sprema u budućnosti. A kao što ste mogli vidjeti, isti taj Manolić stajao je ‘prvi s lijeva’ predsjedniku Josipoviću na njegovom primanju povodom proslave Dana državnosti prije nekoliko dana, kao zorni prikaz tko danas zapravo vlada Hrvatskom, i tko je čija lutka na ‘antifašističkom’ koncu.

Nadalje, čitam kako se priprema još jedna akcija u kojoj bi Hrvati trebali predati oružje. Kad god se dogodi neko ubojstvo ili samo nesreća, isto se iskoristi za pokušaj razoružavanja Hrvata, vjerojatno kako bi dalje svi skupa nastavili živjeti u miru i slozi, upravo onako kako smo živjeli nakon što su Hrvati predali oružje antifašistima na Bleiburgu i Ovčari, puni povjerenja u ‘antifašističko’-četničku ljubav i nježnost koju nam prodaju Pupovac i kompanija.

Simptomatična je i lokacija na kojoj je Pupovac izrekao te povijesne riječi. Lokacija komemoracije ove godine je bila šuma Jadovno, te famozna Šaranova jama u kojoj su sahranjeni posmrtni ostaci mnogobrojnih žrtava Srba i Židova, njih 40 tisuća, ili možda 40 milijuna, i tu leži sav smrad Pupovca i svih „pupovaca“, njihovih laži i njihove zločinačke ‘antifašističke’ ideologije koja se temelji isključivo na mržnji i lažima. Šaranova jama je, i to je odavno dokazano, potpuno prazna jama i u njoj nisu nadjene žrtve.

Kako je lagano biti ‘pupovac’, i kako je lagano biti ‘antifašist’. Izmisliš neku jamu, proglasiš je stratištem golorukog naroda, na istoj naričeš i pozivaš na pravdu, na taj način pobuniš vlastite pristaše i nahuškaš ih na pokolje nad Hrvatima, i to višestruko, dok ti uredno svake godine organaniziraš komemoracije, kupiš dnevnice i putne naloge, objavljuješ knjige koje ti financira država i živiš kao bubreg u loju na tudji račun.

Je li konačno bilo dosta srpskih mitova, ‘antifašističkih’ laži i masovnih grobnica bez žrtava koje se koriste u najprljavije ideološke svrhe s isključivim ciljem ostanka na vlasti povlaštene grupice masovnih ubojica i njihovih potomaka?

Vjerojatno nije, jer ništa nije žilavije od ideologije zasnovane na mržnji, laži i vlastitim zločinima.

No, dok nam ‘pupovci’ ovako neskriveno poručuju da smo sami krivi za sve što su nam njihovi sunarodnjaci i ideološki istomišljenici napravili od Bleiburga do Srebrenice i što će nam još napraviti u budućnosti, sve iz iste matice, sigurna sam da će najnovija ‘antifašistička’ operacija pod nazivom ‘Hrvati, vratite oružje da vas čika ‘antifašista’ Milorad lakše zakolje“, slavno propasti…

Diana Majhen

http://www.dragovoljac.com

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -