- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Razno

2009.01.09. – Priopćenje za javnost – Promjenama do pravednije Hrvatske-

hssd_logo.jpg 

Broj: 01-11-3/209.
Porec, 17 i 18.sijecnja 2009.

Predmet : Priopćenje za javnost

Hrvatski Svjetski Sabor kao jedinstvene organizacije domovinskih i izvan domovinskih pripadnika Hrvatskog Naroda pokrenuo je program izbora Predsjednika Republike Hrvatske 2010. godine, pod nazivom.

PROMIJENAMA DO PRAVEDNIJE HRVATSKE

Na Skupu održanom dana 187 i 18 siječanj 2009. godine u Poreču uz prisustvo Američkih , Australijskih i Europskih Hrvata. Te predsjedniaca i predstvnika raznih udruga i organizacija iz Republike Hrvatske, utvrđeno ej slijedeće:

1. Omogućiti pojedincima, udruga i organizacija u Hrvatskoj i svijetu da mogu sudjelovati u realizaciji tog programa..
2. Pozivaju se pojedinci, stranke, klubovi , udruge organizacije i drugi da predlože svoje kriterije koje oni smatraju da budući Predsjednik RH mora ispuniti. Na osnovu dobivenih prijedloga izradit će se kriteriji i osnovne karakteristike budućeg Predsjednika RH.. Kandidat koji ima najbolje uvjete biti će predložen za kandidata za Predsjednika RH. 2010 godine.
3. Pozivaju se pojedinci, stranke, klubovi , udruge organizacije i drugi subjekti da se pridruže Hrvatskom Svjetskom Saboru kako bi zajednički izabrali najkvalitetniju osobu za Predsjednika RH., koji će PROMIJENAMA funkcioniranja vlasti u Republici, promijeniti odnosa Vlasti prema mladima, čovjeku, Obitelji, Braniteljima, Žrtvama rata, promijeniti za 180 stupnjeva u odnosu na sadašnjeg aktualnog predsjednika RH. Predložit cemo Predsjednika koji će Hrvatskom Narodu osigurati da dođe do cilja a cilj je: Kršćanska, pravna, socijalna, demokratska, nezavisna, suverena Država Hrvatska. Država koja će služiti na čast svakom pripadniku Hrvatskog Naroda ma gdje bio. Država u kojoj će moral i moralne norme biti osnovno mjerilo vrijednosti čovjeka.

Koordinator:
Niko Šoljak Prof.ing


 {loadposition user18}

 

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -