- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Ivica Grgić

2008.02.08. – Hej vi mesicevci i sanaderovci,ima nas jos

– Taj narod je uvijek sutio dok god nije osjetio nevolju na svojoj kozi.Jer sta se petlja starac i podize optuznice protiv kriminalaca i izdajica kad mu niko to nije rekao.Zasto ne okrene glavu na drugu stranu kao i svi drugi i zaboravi ono sto zna i sto vidi? Zasto ne cuti? Tko mu je kriv?…

Hej vi mesicevci i sanaderovci,ima nas jos……
I bas kada sam sebi rekao  da necu vise pisati,niti se zamarati jer ovaj hrvatski narod kao da je glup ili slijep,opet moram.Nemam mira….
Prije izbora vecina “hrvatina” kuka  i kritizira HDZ . Dodju izbori i oni te isti glasaju za taj HDZ.Pitam sebe pa zasto raditi i razotkrivati hdz-ovske lazi i podmetanja i kome?? Poslije izbora opet isto pricaju i zale se:  HDZ lazljiva stranka,antihrvatska,izdajice i sl.
Nisu samo HDZ-ovce ovce,vecina onih koji su glasali za taj HDZ su ovce.E kada im se to tako svidja,neka im tako i bude.
No ovo ne pisem zato sto imam zelju nekoga vrijedjati nego iz sasvim drugih pobuda.
Naime,vapaji dr Tomislava Draguna su ono sto me smeta i od cega se jezim.Vapaji covjeka kojeg zele usutkati jer ,eto ,postavlja puno pitanja i spominje imena koja se ne smiju spominjati u tom kontekstu. Ti vapaji mi bude gorcinu i prezir prema osobama koja nose ta imena i koja pokrecu kojekakve akcijske planove protiv hrvatskih domoljuba. Vapaji covjeka koji se borio za slobodnu i samostalnu Hrvatsku i koji je dao ono najdraze za domovinu,svoje rodjeno dijete. Ti vapaji mi govore da ne treba odustati od rada i borbe za demokratsku i slobodnu Hrvatsku. Jer ako to rade dr Dragunu sto tek onda rade ili ce raditi ostalom narodu.
Taj narod je uvijek sutio dok god nije osjetio nevolju na svojoj kozi.Jer sta se petlja starac i podize optuznice protiv kriminalaca i izdajica kad mu niko to nije rekao.Zasto ne okrene glavu na drugu stranu kao i svi drugi i zaboravi ono sto zna i sto vidi? Zasto ne cuti? Tko mu je kriv?
Sigurno da je lud!!!
Lud je sto nije kao ostali narod koji se duboko klanja Sanaderu i Mesicu i njihovim podanicima.Lud je jer ne moze podnijeti nepravdu koja se nanosi naciji.Lud je sto hoce da kaze ono sto misli a nije mu dozvoljeno.Lud je jer ,kako mi rece danas osoba koju izuzetno cijenim, sjeca se svih nasih mrtvih koji su se borili za drugaciju Hrvatsku od ove koju imamo,sjeca se svih nasih zatvorenih u Haagu i Hrvatskoj,sjeca se branitelja koje bacaju na cestu dok Srbima grade stanove.Lud je jer se protivi uvodjenju cirilice u skole……..
Lud je jer zivi.
Eeee dr Dragune… .Po tim njihovim kriterijama ima nas jos koji smo ludi. Samo je jedna  razlika izmedju nas i Vas: Vi ste im krivicno prijetili optuznicama a mi jos nismo i zato ste “ludi”. Sigurno ste im poremetili san. I to je Vasa krivica.

Chicago,08. veljaca 2008
Ivica Grgic


Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -