- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Diana Majhen

2008.02.07. – POZDRAV DRUGOVIMA

Da još uvijek živimo u komunističkoj zemlji, lišenoj bilo kakvih ljudskih sloboda i prava,  vidi se iz priloženog dopisa dr.sc.Tomislava Draguna. Takvi su pozivi bili uobičajeni tijekom 50 godina Titovog komunističkog režima, kada su nas odvodili na “informativne” razgovore sa kojim su se neke vraćali, a neki nestajali bez traga, ukoliko nisu završili na Golom otoku ili nekom drugom komunističkom kazamatu.Čini se da se nije puno toga promjenilo…..

POZDRAV DRUGOVIMA
http://www.dragovoljac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=959&Itemid=14
Srijeda, 06 Veljača 2008
Da još uvijek živimo u komunističkoj zemlji, lišenoj bilo kakvih ljudskih sloboda i prava,  vidi se iz priloženog dopisa dr.sc.Tomislava Draguna. Takvi su pozivi bili uobičajeni tijekom 50 godina titovog komunističkog režima, kada su nas odvodili na “informativne” razgovore sa kojim su se neke vraćali, a neki nestajali bez traga, ukoliko nisu završili na Golom otoku ili nekom drugom komunističkom kazamatu.
Čini se da se nije puno toga promjenilo.
Kako je vidljivo iz dopisa, ovaj put se čovjeka tjera na psihijatrijsko vještačenje, bez da se zna tko je poslao poziv za isto, niti tko bi to vještačenje trebao obaviti.
Odgovor na pitanje zašto se uopće vještačenje provodi treba potražiti u mnogobrojnim tužbama koje je g. Dragun podnio, sve protiv vladajućih struktura i moćnika, ubrojivo sa Stjepanom Mesićem, Mladenom Bajićem, Ivom Sanaderom i mnogim drugima.
Izgleda da su ti ljudi iznad zakona, te da ne postoji mogućnost da urade nešto nedopušteno, a da je lud svatko onaj tko se ne slaže sa mišljenjem kako su bezgriješni.
Brzojav nisam u stanju priložiti iz sljedećeg razloga:
Cijeli dan bezuspješno pokušavam ući u svoj mail, što mi nikako ne polazi za rukom. Provjerila sam da li mail na yahoo-u radi, radi svima osim meni.
Napokon mi je postalo sumnjivo, pa sam odlučila nešto pokušati.Promjenila sam svoju IP adresu, te sam bez ikakvih problema ušla u svoj mail preko druge IP adrese, odnosno, proxy-a.
Znači, mailbox uredno radi, ali ne za moju IP adresu.
Obzirom da proxy ima ograničene mogućnosti, mogu pregledati attachment, ali ga ne mogu downloadati. Pa tako ni taj brzojav.
No, isto možete naći na stranici
www.hrvatskauljudba.hr
Nakon svega ovoga, obzirom da se čini kako mi je zabranjen pristup u moj vlastiti mailbox, mogu se samo pridružiti g Dragunu sljedećim povicima:
Živio drug Mao Tse Tung!
Živjela slobodna komunistička republika Hrvatska!
Diana Majhen

Prilog:

dr. sc. Tomislav Dragun
ovlašteni revizor
predsjednik
Udruge za zaštitu prava građana
HRVATSKI ULJUDBENI POKRET

osnovana: 16. prosinca 2002. – registrirana: 18. veljače 2003.
Pete poljanice 7
10000 ZAGREB – HRVATSKA
e-mail: \n tomislav.dragun@gmail.com
www.hrvatskauljudba.hr
Zagreb, 6. veljače 2008.

VELEPOSLANSTVO REPUBLIKE SLOVENIJE
U HRVATSKOJ
Odjel za politički azil
Alagovićeva 30
10000 ZAGREB

Co:

Veleposlanstvo Republike Austrije u Hrvatskoj
Ured za ljudska prava Vlade RH
Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi RH
Psihijatrijska bolnica Vrapče
(prof. dr. sc. Vlado Jukić, ravnatelj)

Predmet: Intervencija uz zamolba za azil br. K-4735/07.- traži se.-

Cijenjeni,

Dne 7. studenog 2007. godine Vašem Veleposlanstvu podnio sam zamolbu za odobrenje političkog azila u Republici Sloveniji (alternativno u Republici Austriji – 9. siječnja 2008. godine i Republici Italiji) zbog političkih, sudsko-imovinskih i psihijatrijskih progona kojima sam izložen sa strane hrvatskih vlasti i njihovih operativnih tijela.
Navedeni progoni intenzivno se nastavljaju.
Večeras sam tako dobio brzojav (koji prilažem), a kojim me se za dne 11. veljače 2008. godine u 12 sati poziva na vještačenje u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče u Zagrebu. Brzojavni poziv nitko nije potpisao, a nije niti naznačeno tko bi trebao obaviti dotično vještačenje. Moj ambulatni liječnik opet je zaobiđen.
Živio drug Staljin! Živio drug Mat Ce Tung! Živio drug Fidel Castro! I njihova hrvatska braća i sljednici.
Molim Vas, s obzirom na moja prava kao tražitelja azila, Vašu hitnu i bezuvjetnu intervenciju.
Sa štovanjem

dr. sc. Tomislav Dragun
predsjednik


{loadposition user18}

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -