- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Audio

2006.12.12. – Lažov po zadatku Frank Bilaver

02.10.2006. na Hrvatskom informativnom radiju u Canadi gostovao je agent HDZ-a i vjerni dog – pas (Srbi kazu dzukela ) Ive Sanadera Frank Bilaver.Vjerovatno je cuo da je u pripremi tuzba protiv njega zbog plasiranih lazi u “hrvatskim” medijama o navodnom sakupljanju novca u ime gen. Ante Gotovine  (http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20060708/novosti03.asp ).

Ako ce se neko zaliti na moje izrazavanje u ovom slucaju neka proba prvo pocistiti izmet navedenog psa pa ce me bolje shvatiti….

Audio snimak i transkript dijela razgovora namjenjen je samo dobrim ljudima koji nisu sumnjali u moj rad i iskrenost a za one koji su prenijeli i napisali lazi ovo nece nista znaciti jer njih ne zanima istina……..Na zalost

Vise o tim lazima procitajte na – Text

12. prosinac 2006 ,Chicago
Ivica Grgic

 
02.10.2006. Frank Bilaver – vjerni dog – pas – Ive Sanadera
 
“Ja nikada nisam optuzio nikoga za skupljanje nikakvog novca jer ja za to dokaza nemam a sto ce Slobodna Dalmacija pisati….. Vi mozete reci jednu stvar, oni ce napisati deset stvari.Ja bi bio najsretniji kad bi i gospodin Grgic i Jackie Prkic podnijeli tuzbu protiv Slobodne Dalmacije,jer se vidi da ja imam sve ono…. Pazite,nikada ne dajem intervjue u nikakve novine dok mi prije ne posalju pitanja i ja im napismeno odgovorim sta je i to cuvam i to cuvam u svojoj arhivi.”

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -