- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -

Audio

2006.10.02. – Lazov po zadatku Frank Bilaver

Na Hrvatskom  informativnom radiju u Canadi gostovao je agent HDZ-a i vjerni dog – pas (Srbi kazu dzukela ) Ive Sanadera  Frank Bilaver… Audio snimak i transkript dijela razgovora namjenjen je samo dobrim ljudima koji nisu sumnjali u moj rad i iskrenost a za one koji su prenijeli i napisali lazi ovo nece nista znaciti jer njih ne zanima istina……..Na zalost… “Ja nikada nisam optuzio nikoga za skupljanje nikakvog novca jer ja za to dokaza nemam a sto ce Slobodna Dalmacija pisati….

02. 10. 2006. na Hrvatskom  informativnom radiju u Canadi gostovao je agent HDZ-a i vjerni dog – pas (Srbi kazu dzukela ) Ive Sanadera  Frank Bilaver.Vjerovatno je cuo da je u pripremi tuzba protiv njega zbog plasiranih lazi u “hrvatskim” medijama o navodnom sakupljanju novca u ime gen. Ante Gotovine  (http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20060708/novosti03.asp ).

Ako ce se neko zaliti na moje izrazavanje u ovom slucaju neka proba prvo pocistiti izmet navedenog psa pa ce me bolje shvatiti….

Audio snimak i transkript dijela razgovora namjenjen je samo dobrim ljudima koji nisu sumnjali u moj rad i iskrenost a za one koji su prenijeli i napisali lazi ovo nece nista znaciti jer njih ne zanima istina……..Na zalost

Vise o tim lazima procitajte na linku …

12. prosinac 2006 ,Chicago
Ivica Grgic
02. 10. 2006. Frank Bilaver – vjerni dog – pas – Ive Sanadera


 
“Ja nikada nisam optuzio nikoga za skupljanje nikakvog novca jer ja za to dokaza nemam a sto ce Slobodna Dalmacija pisati….. Vi mozete reci jednu stvar ,oni ce napisati deset stvari.Ja bi bio najsretniji kad bi i gospodin Grgic i Jackie Prkic podnijeli tuzbu protiv Slobodne Dalmacije,jer se vidi da ja imam sve ono…. Pazite,nikada ne dajem intervjue u nikakve novine dok mi prije ne posalju pitanja i ja im napismeno odgovorim sta je i to cuvam i to cuvam u svojoj arhivi.”

Još sličnih članaka

Odgovori

Back to top button

- Stranica se trenutno korigira - Page is under construction -