REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Koncert Marka Perkovića - Thompsona u dvorani “Gradski Vrt” (Osječka Arena)

 


urhor

U R H O R   
UDRUGA RATNIKA HRVATSKOG OBRAMBENOG RATA

               Predsjednik: pukovnik Petar Janjić- Tromblon                 
                                           Marina Držića 8/5, 32000 Vukovar                                             
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript "
                                
Mob:098/9493696 ;095/9007353   MB-2626861  OIB-55888985251                                    

                     Žiro račun Raiffeisen Banka: 2484008-1105401678
                     
Devizni račun Raiffeisen Banka:272484008 1105401678

 

 

2012 07 03 thompson koncert osjek

Udruga ratnika hrvatskog obrambenog rata je u fazi izgradnje Doma Ratnika u Vukovaru te smo do sada riješili dozvole za izgradnju kao što smo I izvršili sve pripreme na terenu, što znači da smo ogradili zemljište 27 tona kamena iz Škabrnje na koji smo postavili tenk T-55, a koncem 7. Mj. Iz Zagreba dovozimo I MIG-21 koji nam poklanja MORH.

Ovih dana smo završili dvije velike klizne kapije, ulazno I izlaznu te veliku binu 1ox10 metara na kojoj će se u budućnosti održavati kulturni I glazbeni koncerti. Postavili smo I šest kopalja od deset metara visine za Hrvatsku državnu zastavu, zastavu grada Vukovara, URHOR-a, 204 VU brigade I zastavu Županije Vukovarsko-srijemske.

Koncem sedmoga mjeseca biti će postavljen I spomenik Igoru I Petru Kačiću u visini od 3,2 metra. Igor Kačić je dijete od 16 godina koji je streljen na Ovčari, a otac Petar je poginuo u 1o. mj., 1991 god, kao glavi zapovijednik obrane sajmišta I hrvatski heroj koji je uništio 22 neprijateljska oklopa.Udruga Ratnika I dalje u fazi prikupljanja novčanih donacija te I dalje organizira nogometne turnire I koncerte, tako smo za ovu godinu planirali I četiri sljedeća koncerta.

Prvi koncert održati će se u Osijeku u u novoj dvorani “Gradski Vrt” 14.9.2012 godine, na kojem će nastupiti Marko Perković Thompson a u kulturnom projektu nastupiti će I vukovarski branitelj Tomisalv Šustić te Branko Čulić, iz zagrebačke srednje glazbene škole na violini Mia Belić uz violu Ive Šalić iz osječke srednje glazbene škole, tamburaški sastav iz Vukovara “Dunavska čežnja” (djeca branitelja u prosjeku 17 god.starosti) te ženska klapa “ANKORA” iz Splita.

Sljedeći koncert dogodit će se 04.11.2012. godine u Vukovaru koji nam poklanja  Oliver Dragojević uz “DELFINE” I klapu “CAMBI”.

Od svih tih prikupljenih sredstava Udruga Ratnika će do 18.11.2012. godine podignuti Dom ratnika pod krov te za dan komemoracije grada Vukovara  omogućiti simbolično otvaranje.

Na dan koncerta Udruga Ratnika je organizirala I nogometnu revijalnu utakmicu između ženskog nogometnog kluba “Marijan”- Split protiv HNK “Mitnica” Vukovar u Vukovaru, te dobrovoljno davanje krvi u dvorani “Gradski Vrt” u vrijeme održavanja koncerta uz suradnju Transfuzijskog zavoda  Grada Osijeka I dr. Samardžije a uz organizaciju MOTO klubova iz Slavonije I Baranje I Udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Uz iznimno štovanje, veliku zahvalu te želje za dobro zdravlje Vama ispred  svih pripadnika Udruge Ratnika iz cijele Domovine i Bosne i Hercegovine.

Predsjednik URHOR-a  pukovnik Petar Janjić Tromblon

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI