REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

IMAGINARNA VALUTA Prekršajni sud u Zagrebu kaznu za skidanje zastave EU naplatio u DEM


2011_09_26_eu_zastavaZastava EU je protuustavno postavljena na sve državne institucije pa isto tako i na Trgu Bana Josipa Jelačića. Smiješno je da dobivamo kazne zbog iste te zastave kojoj nije tamo mjesto dok god ne uđemo u EU, a još smješnije je da je kazna u DM valuti, koja ne postoji 10 godina.

 

Zagrebački prekršajni sud kaznio je šest građana Zagreba, L.K., N.A., D.G., B.Š., S.M. i D.K., zbog toga što su 16. travnja 2011. godine na Trgu Bana Josipa Jelačića za vrijeme održavanja prijavljenog mirnog prosvjeda u organizaciji 'Udruge hrvatskih branitelja 1990-1996',koji je bio organiziran povodom presude Međunarodnog suda u Haagu, skinuli, gazili i trgali zastavu EU, te tako, prema mišljenju suda, zastavu koja predstavlja međunarodno priznatu organizaciju izvrgnuli ruglu, preziru i grubom omalovažavanju.

 

Ono što je posebno zanimljivo u cijeloj priči je to što je sud na čelu sa sutkinjom Melitom Tužinski svakom okrivljeniku odredio kaznu od 133 njemačke marke.

 

- Zastava EU je protuustavno postavljena na sve državne institucije pa isto tako i na Trgu Bana Josipa Jelačića. Smiješno je da dobivamo kazne zbog iste te zastave kojoj nije tamo mjesto dok god ne uđemo u EU, a još smješnije je da je kazna u DM valuti, koja ne postoji 10 godina. Pa kakva je to država koja se služi nepostojećom valutom? - rekla nam je jedna od okrivljenica Branka Š. koja kao i ostalih pet ostalih okrivljenika mora platiti i 100 Kn troškova sudskih postupaka.

 

Dnevno.hr

 

2011_09_26_presuda


http://www.braniteljski-forum.com/forum/content.php?r=6576-IMAGINARNA-VALUTA-Prekr%C5%A1ajni-sud-u-Zagrebu-kaznu-za-skidanje-zastave-EU-naplatio-u-DEM

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI