REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Tekst bivseg hrvatskog politickog zatvorenika - Mesic u Kumrovcu plese “zikino kolo”

 


Gospodin Mesic u Kumrovcu plese “zikino kolo”. Tocno plese kako Srbi sviraju. Isto tako, nas je predsjednik Josipovic u Srbu pozvao cetnike da vade sajkace i kokarde. Srb je mjesto bestijalnih veliko-srpskih zlocina – jedno od mnogih mjesta gdje su Srbi podigli ustanak protiv ondasnje, uskrsle Hrvatske drzave.   Krajnje je vrijeme za nas hrvatski ustanak.


Cetnici i Srbo-komunisti su rusili Hrvatsku drzavu i stvarali Srbo-slaviju ili veliku Srbiju (kako hocete).  Uspjeli su podijeliti Hrvatsku sve u ime “bratstva i jedinstva.” Otkinuli su Bosnu i Hercegovinu od svoje prirodne matice Hrvatske. Podijelili su hrvatske zemlje “bratskim” narodima. Boka kotorska Crnoj Gori. Srijem, Banat i Backa “bratskoj” Srbiji. “Braca jesmo,” zato je valjalo oteti Hrvatskoj i nagraditi Srbiju.   Sirokogrudni Srbo-komunisti, na celu s Titom, trgovali su hrvatskim zemljama.  Iako se takva razmjena dobara tesko moze zvati trgovinom.  Rijec je o kradji povijesnih hrvatskih teritorija.


Hrvatski politicari ne znaju ili ne zele stititi hrvatske drzavne interese i interese Hrvata. Hrvatski narod danas, da apsurd bude potpun, nije ravnopravan drugim narodnim manjinama u njegovoj vlastitoj drzavi. Svojom vec tradicionalnom prljavom rabotom, komunisti u Hrvatskoj ocrnjivaju Hrvatsku i hrvatski narod na srpski “zacin”. Hrvatski predsjednik Josipovic, a posebno gospodin Mesic, cine sve sto Srbiji odgovara. Tako su njihovi prethodnici – izdajice i razbojnicii – (s)rusili Nezavisnu Drzavu Hrvatsku. Negirali su njezinu samobit i neovisnost, nazivajuci je “takozvanom.” Nece biti, drugovi komunisti – to je bila drzava Hrvatska, pa ona bila kakva bila.


Cetnicki ustanci su bili i ostali za rusiti svaku Hrvatsku i stvarati veliku Srbiju.  I u Domovinskom ratu se potvrdila stara hrvatska narodna poslovica, kako  je Srbin za stolom isti kao onaj pod stolom. Gospodina Mesica drustvo je rusilo Hrvatsku drzavu i to cine i danas. U pravim revolucijama ruse se sustavi a ne drzave. Komunisticki razbojnici, skupa sa Srbo-cetnicima, rusili su, za njih, “takozvanu” NDH i na njezinim rusevinama i krvi njezine djece – stvorili Srbo-slaviju. Jos uvijek opravdaju masovne posljeratne zlocine i pokolje.  Stite prave zlocince, koji su na stotine tisuca vojnika, zena, staraca, djece poklali i u jame bacilli.  Ti “zlocinci” su pobijeni poslije rata bez suda i dokaza – ubijali su ih samo zato sto su bili Hrvati.


Samo na groblju Lovrinac u Splitu, nakon “oslobodenja,” partizani su oslobodili deset tisuca Hrvata njihovih zivota. Ostaci nevino poklanih su pod nasipom od pet do deset metara visine. Nad njima se nalaze mnogi drugi kasnije izgradjeni grobovi da prikriju to sotonsko nedjelo “osloboditelja.” Za najvece posljeratne zlocine u Europi nitko nikad nije odgovarao.  Povrh toga, zlocine se nije smjelo niti spomenuti.  Ako bi se spominjalo, usljedili bi novi progoni. Sve to traje do danasnjeg danka.  U trenucima kad partizani svoje zlocine ne kriju, oni ih hladnokrvno i bescutno opravdaju. Otac gospodina Mesica je klao Hrvate.  Zato on pobijene lazno zove “zlocincima,” jer on time opravda prave zlocine vlastita oca.  “Zlocinacku” NDH osudjuje jednako kao sto hasko sudiste sudi Republici Hrvatskoj.  Zato je Mesic isao u Haag svjedociti protiv “zlocinaca” Tudjmana, Suska; protiv citavog hrvatskoga politickog i vojnog vrha.  To komunistickim razbojnicima i srpskim ulizicama dolikuje, jer oni koji su izdavali ce nastaviti izdati i opravdati svoje izdaje.   Zlocinackom je nazivaju predsjednik Josipovic i vecina hrvatskog vodstva.  Dok veliko-Srbi i dalje sviraju o Hrvatima kao o “nacistima” i “zlocincima”, sadasnje tkz. hrvatsko vodstvo to potvrduje i pljesce im.  Ne staju na NDH, vec protezu “zlocinstvo” i “nacizam” na Tudjmana i Republiku Hrvatsku.


Jugoslavenski “anti-fasisti” nisu za pomirenje naseg malog hrvatskog naroda kao sto su na to spremni ustase i hrvatski nacionalisti. Hrvatski nacionalisti – koji su uvijek spremni pruziti ruku pomirnicu za jedinu nam Hrvatsku. Domovinski rat je najveci dokaz da je tome tako.  Hrvatski general Drinjanin je davno uvidio potrebu pomirenja ustasa i komunista.  Isto tako, bez obzira na vjersku ili nacionalnu pripadnost, svi u Hrvatskoj drzavi imaju ista prava. U toj “takozvanoj” NDH, pripadnici oruzanih snaga su bili Hrvati katolicke vjere, muslimanske vjere, zidovske vjere i pravoslavne vjere.  U Nezavisnoj Drzavi Hrvatskoj je osnovana i Hrvatska pravoslavna crkva. Na kraju su srbokomunisti tu crkvu razorili, a njezine vjernike pobili i rastjerali da im se ne zna ni trag.  U bivsoj im i neprezaljenoj Srboslaviji jedino su Srbi mogli biti pravoslavni. To je njihova ideja koju i danas sprovode uz svesrdnu pomoc “hrvatskog” izdajnickog saveza.


Kad danasnje tkz. “hrvatsko” vodstvo slavi s cetnicima – kojima je samo i jedino cilj rusiti svaku Hrvatsku – na stetu Hrvatske ponovno stvaraju veliku Srbiju. Srpski cetnici nikada nece odustati od ideje velike Srbije. U Vukovaru gospodin Tadic dijelio je lekcije predsjedniku Josipovicu i predsjednici Vlade gospodji Kosor, a oni bez komentara mu pljescu.  Srbijanski predsjednik Tadic – kao Milosevic, Karadzic i Mladic prije njega – pjevali su kako su “samo branili Srbiju.”  Naravno, Srbiju su “branili” u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini.  Je li hrvatskom vodstvu i njegovim pristasama uopce poznato, da su se Prvi i Drugi svjetski ratovi te Domovinski rat vodili na hrvatskom ozemlju i hrvatskom povjesnom teritoriju?  Presjednik Josipovic, presjednica Vlade i drugi nizi slugani Srbije – a posebno gospodin Mesic – imaju srpske izdajnicke veze.  Oni jednostavno sluze velikoj Srbiji.  Je l’ po ideoloskoj, je l’ po rodbinskoj vezi – ne mijenja na stvari.  Svakome je poznato da su srbokomunisti nazivali i nazivaju svaku Hrvatsku zlocinackom. Tako je i Mesic naziva. Zlocinackom je nazivaju predsjednik Josipovic i vecina hrvatskog vodstva.


Ja ne mogu razumjeti nas narod koji uvijek trazi tudjina za gospodara. Idu dotle da okrivljuju Hrvatsku drzavu cak i za svjetsku, lopovsku krizu. “U Jugoslaviji je bilo bolje,” kazu. Jest, bilo je bolje kad je na stotine tisuca Hrvata bilo prisiljeno otici po Europi traziti kruha.  Potom bi taj krvavo zaradjeni novac nosili svojim gospodarima da bi Jugoslavija mogla opstati.  Hoce li hrvatski narod ikada uspjeti zbaciti te lopove i izdajnike sa vlasti?


Da bi hrvatski narod konacno uzivao blagodati vlastite mu zemlje, nuzno je zbaciti izdajice i srbo-komunisticke lopove.  Ako ih se ne zbaci, predati ce Hrvatsku neprijateljskoj Europi za 450 milijuna eura.  Nase su branitelje vec predali i zatvorili.


Stipe Ivkosic


*Autor je kao clan Hrvatskog Narodnog Odpora 7 godina robijao za hrvatsku slobodu u najstrozim americkim zatvorima

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI