REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

VIDEO O POBACAJU

 

Primjedba - Upozorenje

DB

Ovaj film je vrlo šokantan i okrutan, tezak za gledanje - medjutim to je nepatvorena
ISTINA O LEGALIZIRANIM UBOJSTVIMA NEMOCNIH !

http://www.avortementivg.com/article-20431745.html

http://www.avortementivg.com/article-20465884.html

 

Nastavnik dobio otkaz zbog videa o pobacaju


Dragi prijatelji,

obično "olako" prijeđem preko ovakvih stvari, ovaj put nisam mogao. Pogledao sam kratki film (6 min) i nisam mogao suspregnuti suze.

Film me rastužio, a priča povezana s njim razbjesnila. Nakon gledanja ovog filma sjetio sam se dvoje uglednih „katoličkih“ političara koji su mi rekli da trebamo biti svjesni vremena u kojem živimo i da se pobačaj ne može zabraniti.
Molim vas odvojite nekoliko minuta i pogledajte film. Naravno da je film šokantan i okrutan. A zar se može drukčije nazvati ubijanje malih nedužnih beba!?

Na kraju filma stoji rečenica da ako samo jedna osoba promijeni stav o pobačaju, ovaj film je ispunio cilj..
Film prikazuje tehnike i metode kojima se vrši pobačaj u Europi i osobito u Francuskoj.

Zbog tog filma je Philip Isnard, mladi profesor povijesti, zemljopisa i građanskog odgoja u jednoj francuskoj gimnaziji ostao bez posla.On je na satu građanskog odgoja učenicima (16-godišnjaci!) pustio spomenuti film. Iako nadležno ministarstvo traži da se u sklopu nastave građanskog odgoja govori o temama i problemima vezanim uz  obitelj i da se organiziraju debate, a profesor svake godine obrađuje i pitanje pobačaja, ovaj put ga je to stajalo posla.
Video nosi naslov No need to argue i do sinoć se mogao pronaći na Youtube-u. No još uvijek se film može vidjeti na stranicama francuskog pokreta za život. (Link vam je na kraju teksta)

Film jasno pokazuje kirurški pobačaj, zatim pobačaj uzrokovan abortivnim pilulama. Radi se o snimkama napravljenim za vrijeme ili upravo nakon izbacivanja djeteta iz utrobe na kojima se jasno vidi upravo ubijeno dijete te izranjavana i osakaćena mala tijela. Posebno se dobro vide male ruke, noge i lica malih beba.
Profesora su prijavili roditelji dvoje učenika koji također rade s njim u istoj školi i koji su pripadnici pokreta koji se zalaže za pravo na pobačaj. Optužili su ga za „vrlo okrutni i šokantni film koji je izazvao zgražanje i odvratnost među učenicima“. A zanimljivo je i to da jedina organizacija ili udruga koja u Francuskoj ima pravo ući u škole i govoriti o spolnom odgoju je Planing Familial, organizacija koja promiče pobačaj.

Profesor Isnard reagirajući na optužbe rekao je kako su njegovi učenici 16-godišnji gimnazijalci i da su oni potencijalne osobe koje bi se mogle suočiti s pobačajem ili koji bi se nekad u životu mogli odlučiti da ne zadrže dijete koje nose u utrobi. „Stoga mi se činilo sasvim ispravno pokazati im što znači prekinuti trudnoću kako bi znali bolje izabrati te da u svakom slučaju olako ne shvaćaju taj izbor“, rekao je prof Isnard, koji je također i predsjednik francuskog pokreta za život.

U njegovu obranu stali su svi učenici koji su jednoglasno potpisali peticiju da ga se vrati na posao, a koju je organizirala učenica muslimanske vjeroispovijesti.

Nema sumnje da sa društveno-kulturalnog stajališta ovaj slučaj otvara jako puno pitanja, tri su ključna:

1. Zašto se u jednoj državnoj gimnaziji ne smiju pokazivati slike pobačaja?
2. Zašto izjava da je pobačaj ubojstvo toliko uznemiruje?
3. Zašto se u tolikim državnim školama katolički nastavnik smatra nedostojnim da drži nastavu?


http://www.avortementivg.com/article-20431745.html

Svima pozdrav,
Josip

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI