REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Prosvjedni skup podrške generalima na splitskoj Rivi 16.04.2011.g.

 

 Pozivamo Vas na veliki skup podrške osuđenim i proganjanim hrvatskim braniteljima i generalima, koji će se održati na splitskoj Rivi, u subotu 16. travnja 2011., s početkom u 12 sati.

Krajnje je vrijeme da izađemo na ulice i time damo svoj doprinos obrani istine o Domovinskom ratu, koji je bio usmjeren isključivo obrani Hrvatske, a ne agresiji na druge zemlje. Vrlo dobro znamo tko je u prošlom ratu bio agresor, a tko žrtva i nemojmo dozvoliti da nepravda pristranih stranih sudova kroji budućnost naše djece i piše lažnu povijest naše domovine. Stoga se u što većem broju okupimo na Rivi u subotu i pokažimo cijelom svijetu što mislimo o tzv. „pravdi“ Haaškog suda i Europske unije.

Prosvjedujmo protiv nepravde stranih centara moći, ali i protiv nedopustivo ignorantskog i sramnog odnosa hrvatske politike prema ovom kardinalnom pitanju za opstojnost hrvatske državne suverenosti! Ovaj prosvjed smo organizirali paralelno s velikim zagrebačkim prosvjedom, jer smo osjetili potrebu velikog broja ljudi u Dalmaciji koji nemaju sredstava financirati put do Zagreba, a htjeli bi okupljanjem dati svoj doprinos u borbi za hrvatsku istinu, pravdu i dostojanstvo onih koji su ovu zemlju branili te se još jednom sjetiti svih onih koji su na oltar domovine položili svoje mlade živote.

Ovim putem pozivamo i sve braniteljske udruge na području Dalmacije i cijele Hrvatske, da podrže ovaj splitski prosvjed te izađu na splitsku Rivu, unatoč sramnim preporukama i upozorenjima aktualne hrvatske vlade, koja građanima sugerira da „dostojanstveno “ prihvate svaku presudu Haaškog suda, pa makar ona bila i nepravedna. Poručimo im u subotu svima zajedno da nam je DOSTA LAŽI I OBMANE!


U ime organizatora, Kristina Ćurković Tajnica koordinacije udruge „Volim Hrvatsku – ne u EU“ za Dalmaciju

 

 

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI