REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Predstavljanje knjige Zorana Vukmana u Zagrebu i Splitu


2011_03_01_zoran_vukman_pogled_iza_obzorja

 

"Pogled iza obzorja", najnovija knjiga Zorana Vukmana, bit će predstavljena u srijedu, 2. ožujka 2011., u podne u prostorijama Tribina grada Zagreba na Kaptolu 27. u Zagrebu. Riječ je o izboru kolumni koje je taj ugledni hrvatski novinar i publicist svakodnevno pisao za portal www.velecasnisudac.com a koje su, pod zajedničkim nazivom "Glas iz pustinje", objavljivane u razdoblju od lipnja do prosinca 2010. godine.

Na zagrebačkoj promociji knjige, osim autora će još sudjelovati i velečasni Zlatko Sudac, kantautor i teolog Ivan Puljić te Slaven Letica. Nakon Zagreba, "Pogled iza obzorja" bit će predstavljen i u Splitu već 3. ožujka u 17 sati u foajeu HNK-a, gdje će uz autora Zorana Vukmana o knjizi još govoriti velečasni Zlatko Sudac, Ivan Puljić, don Drago Šimundža i Josip Botteri Dini.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI