REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

GROZD poziv na tribinuPoštovani podupiratelji udruge Glas roditelja za djecu - GROZD,

pozivamo Vas da tribinu udruge GROZD koja će se održati sljedeću srijedu, 2. ožujka u 19.30h u župnoj dvorani župe Sv. Blaža u Zagrebu, Kordunska 1 (bivša Kinoteka).

Tema tribine bit će: „Zašto stvarne promjene u Hrvatskoj nisu moguće bez društvenog angažmana vjernika?“, a na tribini će govoriti predstavnici udruge GROZD, među kojima će biti i predsjednik udruge Ladislav Ilčić te dopredsjednica Željka Markić.

Naša udruga okuplja ljude kojima je zajednička želja promocija obitelji i roditeljstva. Brojni naši članovi su katolici koji smatraju da su njihove vrijednosti premalo zastupljene u društvenom i političkom životu Hrvatske. Kako to promijeniti? Kako doći do toga da svi ljudi, pa tako i praktični vjernici, imaju svoje autentične političke predstavnike?

Na tribinu svakako pozovite i svoje prijatelje!

Srdačan pozdrav,

Jasna Živković, tajništvo udruge Glas roditelja za djecu – GROZD

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI