REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Željko Sačić okuplja stranke u novu hrvatsku desnicu

 

 

 

zeljko_sacic

Ivan Pernar, vođa prosvjeda ‘fejsbukovaca’, izjavio je da je neobično što mu je Prekršajni sud zabranio i kretanje Trgom bana Jelačića, te da će se na tu odluku žaliti, tvrdeći da nije imao nepristran postupak.

Piše: Silvana Peric

 

Željko Sačić, ratni načelnik Stožera specijalne policije MUP-a i vođa braniteljskih prosvjeda, najavio je okupljanje rascjepkanih desnih stranaka u jedinstvenu, novu hrvatsku desnicu. Sačić je to rekao gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, a na pitanje Aleksandra Stankovića kani li ući u HSP.

- Moj je osobni cilj da se stranke na desnici okupe u novu desnicu,da stvorimo novu Hrvatsku. Prva republika je potrošena i trebamo stvoriti drugu - najavio je Sačić.

Na pitanje o sastanku koji je uoči prosvjeda imao s ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom te bi li podržao Karamarka ako bi se kandidirao za predsjednika HDZ-a Sačić je rekao kako ga nije briga za nečije ambicije te da se sastao s Karamarkom dan prije zagrebačkog skupa na njegov poziv.

- Razgovarali smo o organizaciji prosvjeda, imamo li dovoljno snage da osiguramo skup, o zaštitarima. Rekao sam da mi snage imamo i da očekujemo od policije da odradi svoj posao - rekao je Sačić.

U emisiji je gostovao i Ivan Pernar, vođa prosvjeda ‘fejsbukovaca’, koji je izjavio da je neobično što mu je Prekršajni sud zabranio i kretanje Trgom bana Jelačića, te da će se na tu odluku žaliti, tvrdeći da nije imao nepristran postupak.

http://www.vecernji.hr/vijesti/zeljko-sacic-okuplja-stranke-novu-hrvatsku-desnicu-clanak-258046

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI