REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

ZAGREB - 26.02.2011. - STOP PROGONU HRVATSKIH BRANITELJA

 

 

 

 

 

2011_02_20_pozivnica_stop_progonu_hrvatskih_branitelja

 

 

 

Dan dolazi – 26.02.2011. godine

 

Gledam a ne vidim, slušam a ne čujem, jedino što sam zadnje čuo je da Tihomira Purdu izručuju Srbiji. Doživio sam šok, zatim razočaranje,  a tada je u meni buknuo bijes, bijes zbog izgubljenog  ponosa, vjere u institucije naše Hrvatske (barem ono malo što je preostalo) i zbog mojih najboljih godina izgubljenih 1991. u ideji stvaranja naše Hrvatske. Vjerujem da se puno branitelja i domoljuba danas tako osjećalo i zapitalo može li ovako dalje i ako može do kada će ići.

Izručenje Tihomira Purde u Srbiju je presedan na kojem je pala politika koja vodi Hrvatsku, pala je politika koja nas je dovela na prosjački štap i usput dokazala kako i na koji način perfidno želi svekolikoj javnosti zamazati oči.

Šutjeli smo i trpjeli sve do prije neki dan ali sada je dosta, dirnuli ste nam gospodo ono što niste smjeli  nikako i nikada dirnuti, a to je ponos branitelja  i ljubav prema Domovini Hrvatskoj koji ste vi koji sjedite u tim omraženim saborskim klupama, vladi i uredu predsjednika “svih“ Hrvata  odavno izgubili. Do jučer ste “vi“ bili naši “dušobrižnici“ preko određenih službi,  a sada ćemo mi postati vaši i siguran sam, vaša najveća noćna mora jer to ste htjeli i to će vam se i dogoditi.

Izdali ste one koji su vam omogućili udobne fotelje besplatne stanove za “izuzetne zasluge“ i  sve one nebrojene povlastice koje ste uživali, a što ste vi napravili,  kupili nekoliko predsjednika braniteljskih udruga preko kojih ste mislili kontrolirati branitelje i poigravati se njima. Ne gospodo nije vam uspjelo bez obzira na vaše UDBA- ške metode,  kontrolirati nas mogu jedino naši neokaljani zapovjednici koje sumnjičite da su u obrambenom i svetom Domovinskom ratu počinili ratne zločine po zapovjednoj odgovornosti i to samo zato jer vole Hrvatsku.

Kada ste vidjeli da ta metoda baš i ne funkcionira u stvarnosti krenuli ste na drugu frontu, napali ste Marka Perkovića Thompsona pokušavajući na taj način umanjiti Markov utjecaj na branitelje jer Marko svojim pjesmama propagira istinu koja jedino smeta političarima koji vode ovu predivnu Hrvatsku i jugo nostalgičarima a tu svakako ne smijemo zaboraviti niti antifašiste (stare i mlade) jer kako kaže i bivši i sadašnji predsjednik  “svih“ Hrvata, da nije bilo njih ne bi bilo ni Hrvatske. Ne znam samo tko može progutati te notorne laži i pokušaj mijenjanja povijesnih činjenica. Pa nije Hrvatska stvorena II svjetskim ratom, stvorena je Domovinskim ratom. U Domovinskom ratu nismo na terene odlazili opčinjeni umjetno stvorenim likom i dijelom Boška Buhe već sa krunicom oko vrata, molitvom ali i pjesmama koje je upravo Marko Perković Thompson pjevao.  Marko će opet okupiti bez obzira na sve napade minimalno 100 000 domoljuba na Trgu Bana Josipa Jelačića jer on je sa nama a mislim da će se upravo vama gospodo sa Markova Trga i Pantovčaka  iznimno svidjeti pjesma “Dan dolazi“.

Ipak “dragi naši“ političari nije sve baš tako crno kako se čini ali pod uvjetom da se smjene svi odgovorni zbog sustavnog rada protiv hrvatskih branitelja i sustavne kriminalizacije branitelja i Domovinskog rata , te sustavnog kršenja deklaracije o Domovinskom ratu. Naravno morate  vratiti i sve pokradeno a tada možete lagano i odstupiti zbog lustracije koju morate  primijeniti.  Došlo je vrijeme da oni koji su stvarali Hrvatsku preuzmu i odgovornost za nju a to su branitelji.

Slijedom navedenog i informacija koje sam danas dobio od strane mog dragog prijatelja, za dan 26.02.2011. godine najavljen je veliki prosvjed na Trgu Bana Josipa Jelačića, na kojem će se naći puno naših istaknutih generala , branitelja i domoljuba  a vrlo je vjerojatno da će nam se u svemu pridružiti i sam Marko Perković Thompson dajući nam bezrezervnu podršku.

Detaljne informacije o prosvjedu biti će objavljene unutar sljedećih 24 sata.

Ne propustimo ovu šansu i ne dozvolimo da nas razjedine jer druge prilike sigurno nećemo imati a kukanjem u fotelji ili trosjedu ništa nećemo postići. Pokažimo da nas ima jer mi smo bili vojnici ali ostali smo ljudi za razliku od njih.

I da zaključim na žalost za Tihomira Purdu i Veljka Marića jedino naš pritisak je način da uskoro ponovno šeću državom za koju su se borili a to je Hrvatska.

Mario Adrinek- Specijalac

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

 

 

2011_02_20_uhb_1990_1996_rh

 

Zbog novonastale krizne situacije, izručenja Tihomira Purde, UHB 1990 - 1996 RH, organizira masovni javni prosvjed dana 26. 02. 2011. god. u 13,00 sati, u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Podršku daju i nastupaju:

1. Marko Perković Thompson

2. Branko Čulić - Vukovarac

3. Ivica Pepelko

ORGANIZACIJSKI ODBOR:

Predsjedništvo UHB 1990 - 1996 RH,

General Željko Sačić,

Predsjednik udruge branitelja logoraša Domovinskog rata - Ilija Ačkar,

Pukovnik Petar Janjić - Tromblon,

HVIDRA Črnomerec - Renato Šelj,

Ivan Vekić prvi ministar MUP-a RH-a

Predsjedništvo UHB 1990 - 1996 RH

-- o svim novonastalim saznanjima i informacijama biti ćete izvješteni tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana putem Braniteljskog Portala --

www.braniteljski-forum.com

http://www.dragovoljac.com/

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI