REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Priopćenje udruge „Zavjet“

UDRUGA „ZAVJET“
UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA IZ HRVATSKE, BOSNE I HERCEGOVINE I DIJASPORE


Zagreb, 14. veljače 2011. god

Podrška Ministru unutarnjih poslova u pokretanju istrage o ratnim zločinima od strane partizanske vlasti i komunističkog režima učinjenim za vrijeme II. Svjetskog rata i poraća. Ovom prilikom želimo iskazati javnu i otvorenu podršku Ministru unutarnjih poslova i svim ljudima u toj instituciji za ustrajnost u prikupljanju činjenica i otkrivanju istine o preko 900 jama nedužno pobijenih zarobljenika, civila, žena i djece, a sve u ime ideologije totalitarizma.
Podsjećamo samo da je udruga „Zavjet“ prilikom svog osnivanja 14.05.2010. godine u svojoj deklaraciji u točki 4. između ostalog tražila: „da Vlada RH hitno zaduži tijela i organe RH, da istraže, a potom i procesuiranju sve one koji su počinili ratni zločin u II. Svjetskom ratu, a još i danas pod krinkom antifašizma uživaju sve prava i blagodati, umjesto da su odavno u zatvorima i da se sukladno tome otklone iz institucija i tijela države totalitaristički ideoligizorani ostaci prošlih sustava.

“ U tom cilju, radi pijeteta prema žrtvama i njihovim obiteljima, pružamo punu podršku svim državnim institucijama i tijelima zaduženim za provođenje Ustava i zakona da do kraja istraže istinu o svim tim događajima, jer nas samo istina može osloboditi da Hrvatsku gradimo na pravim vrijednostima okrenuti prema budućnosti.


PREDSJEDNIK
Ivan Rašić, brigadirTRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI