REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

PORUKA „OBIČNIM“ DOMOLJUBNIM ČLANOVIMA HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE

 

Dragi prijatelji, draga hrvatska braćo,

Vi, koji ste postali članovi Hrvatske demokratske zajednice isključivo kao hrvatski domoljubi jer ste se željeli priključiti stranci koja je u jednom trenutku hrvatske povijesti, kao svehrvatski pokret, ponijela ogroman teret izbavljenja hrvatskog naroda iz dugotrajnog državno-političkog ropstva i zajedno sa cjelokupnim hrvatskim narodom bila jedan od najvažnijih čimbenika za uspostavu i uspješnu obranu samostalne hrvatske države!

Uvjeren sam da u dubini svoga hrvatskog srca osjećate veliku i pretužnu istinu koja se više ničim ne da zamaskirati: nakon smrti utemeljitelja HDZ-a i prvog predsjednika samostalne hrvatske države dr. Franje Tuđmana, Hrvatska demokratska zajednica malo-pomalo izrodila se u antipod državotvornog hrvatstva. Počam od jedne od najvećih izdaja u cjelokupnoj hrvatskoj povijesti (izručenje hrvatskih generala Haaškom sudu) te aktivne uloge u (doduše ne javnom, već podzemnom) dodvoravanju svima koji rade o glavi Domovinskom ratu, a posebno otvorenom podrškom velikosrpskoj zamaskiranoj pročetničkoj politici koja se odaziva na ime SDSS, Hrvatska demokratska zajednica definitivno je zakoračila na put s kojega nema povratka: put nacionalne izdaje. Zbog te i takve izdaje svakodnevno smo svjedoci da danas, ne samo da u gotovo svim porama hrvatskog društvenog života na mala vrata ponovo, gdje otvoreno, gdje prikriveno, oživljava promicanje velikosrpstva, već je dovedena u pitanje i najveća svetinja hrvatskog naroda: samostalna hrvatska država.

Dragi hrvatski prijatelji,

Ako ste doista istinski hrvatski domoljubi, shvatit ćete da u OVAKVOJ Hrvatskoj demokratskoj zajednici veše nemate što tražiti!

Ono najvažnije jest sljedeće:

Nalazimo se pred kritičnim povijesnim trenutkom, usporedivim sa 1990. godinom!

Nalazimo se pred „biti ili ne biti“ za hrvatski narod i samostalnu hrvatsku državu!

Neoružana, ali strašna borba je počela. Hrvatski narod polako ustaje. Okidač je bio dosad neviđeni udbaško-komunističko-velikosrpsko-srbijanski pokušaj konačnog udara na hrvatske branitelje, kao najčasniji i najmoralniji dio hrvatskoga naroda i najvećoj brani novom britansko-beogradsko-udbaškom projektu razaranje hrvatske državotvornosti, u kome udaru je nemalu i nečasnu ulogu imala (svojim izdajničkim nečinjenjem) i hrvatska vlada pod vodstvom HDZ-a.

U ovom trenutku rađa se novi veliki svehrvatski domoljubno-državotvorni pokret, novi „sveti“ savez, savez ZA HRVATSKU (možda ga već naslućujete), a nasuprot protuhrvatskom „Savezu za Europu“ predvođenom sa „dva oka u glavi“: sadašnjim HDZ-om i SDP-om!

Članovi HDZ-a, hrvatski domoljubi!

Ako želite (duboko sam uvjeren da je tako) dobro svom napaćenom hrvatskom narodu, ako želite u ovom kritičnom trenutku hrvatske povijesti sudjelovati na strani HRVATSKOG NARODA, a protiv onih koji ga žele poniziti i povijesno unakaziti, pred Vama su samo dvije opcije:

  1. Stisnuti zube i udružiti sve svoje snage te zbaciti kompletno sadašnje vodstvo

HDZ-a bez obzira na njihovu moć i „velika“ imena i na sve važne pozicije (uključujući i predsjednika) postaviti one kojima su Hrvatska i hrvatski narod te njegov ponos i dostojanstvo ISPRED SVEGA NA SVIJETU. Po svemu sudeći to će morati biti potpuno nova imena. U tom i samo u tom slučaju HDZ će biti spašen i predvodit će hrvatski narod (zbog svoje velike i razgranate infrastrukture) u pobjedu protiv njegovih sadašnjih neprijatelja te će u hrvatskoj povijesti ipak ostati zabilježen ZLATNIM SLOVIMA.

2.  Pripremiti se na masovno napuštanje HDZ-a i pridruživanje novom svehrvatskom pokretu čije utemeljenje će vrlo skoro biti obznanjeno, najvjerojatnije na predstojećem, do sada najvećem, veličanstvenom prosvjednom skupu u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, a u organizaciji najčasnijih sinova hrvatskog naroda: hrvatskih branitelja organiziranih u Pokret „STOP progonu hrvatskih branitelja“!

 

Tomislav Stockinger

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI