REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Poziv na prosvjedni skup ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća i tjednika Novosti


Autohtona - Hrvatska stranka prava i Hrvatski nacionalni front
pozivaju sve branitelje Domovinskog rata i pravaše da dođu na novi prosvjedni skup ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća i tjednika Novosti, Gajeva 7, dana 30. listopada 2010. s početkom od 12, 00 sati u Zagrebu.

Nakon održanog prosvjeda u Zagrebu ispred srpskog sjedišta Prosvjeta, srbi su nas napadali i vrijeđali preko srpskih i hrvatskih medija. U svojim napadima nazivali nas : fašistima,  nacistima, ustašama, desničarima itd. Objavljujemo neke naslove : " Fašisti na ulicama Zagreba", "Pokazni ustašluk u Berislavićevoj", " Spalili primjerak četničkih Novosti i zatražili njihovo ukidanje", "Desničari obredno spalili tjednik Novosti : Šire velikosrpsku propagandu i mržnju", "Novosti na lomači", "Antisrpski desničari na ulicama Zagreba", "Ekstremni desničari protiv srpskih udruženja i novina", "Pravaši spalili Novosti, Josipović to oštro osudio", " Fašistička Autohtona - Hrvatska stranka prava", itd.
Pošto su nas vrijeđali i omaložavali da nas se skupilo 30-ak ( bilo 100 ), te da im nije jasno zašto nismo došli ispred zgrade u kojoj je SNV, a nastavili su i dalje vrijeđati Domovinski rat, ODLUČILI SMO PONOVITI SKUP I DOĆI K NJIMA U GAJEVU 7  u Zagrebu.

Bog i Hrvati !

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI