REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

RUDNICI


Ovih  dana  najljepša  vijesti  diljem svijeta stigla je iz  južne  Amerike, države  Čilea. Sve  vijesti  u  svijetu  donijele  su vijest  da  je iz zatrpanog tunela u jednom rudniku u državi  Čile  spašeno  trideset  i troje rudara.Danima je trajala borba, doći do tih rudara i konačno spasiteljima je uspjelo probiti se do rudara i njih osloboditi.Kojeg li domoljubnog čileanskog ponosa.
U novinama Večernji list u Zagrebu, čiatelji su slali poruke sa  zadovoljstvom rekavši: “Da  su spasitelji  uspjeli vratiti vjeru u ljudsku dobrotu i konačno i dobrotu u nama samima.'' To je osjećaj  vjere u ljudsku  dobrotu i dobrotu u nama samima, učiniti dobro i pomoći u nevolji.
Prateći sa nadom i željom, da se ti rudari spase iz zatvorenog rudarskog tunela, naše misli bile su zajedno sa mnogim Hrvatima i Hrvaticama, kod jednog drugog rudnika u čijim su rovovima, namjerno natjerani Hrvati, koje su tada zločinci zazidali.

Dokumentarno je dokazano da je sa naredjenjem sadističkog zločinca, ubojice, takozvanog Tite, jugokomunistička partija izvršila pokolj nad hrvatskim narodom, ubijajući Hrvate po jugokomunističkim stratištima.Jedno od tih jugokomunističkih stratišta je i rudnik Huda jama ili Barbarin rov u kojega su Titini krvnici natjerali više od deset tisuća Hrvata, koje su tada zazidali i koji su zazidani u tome rudniku, danima u mukama umirali od gladi, žedji, bez zraka, jedan pored drugoga.To je najveća grobnica u svijetu,namjerno natjeranih i zazidanih mučenika u rudarskim rovovima.

Kao  nagradu za sadističko ubijanje, zazidanih Hrvata u rudniku nazvanom Huda jama i ubijanje Hrvata po ostalim jugokomunističkim stratištima, taj sadistički ubojica zločinac, takozvani Tito, dobio je njemu u čast, najljepši trg u Zagrebu.
Ime toga zločinca, postavljeno je na hram hrvatske kulture, na zgradu pravnog sveučilišta u Zagrebu, na Alma Mater Croatica, gdje klanjajući se tome zločincu, svaki dan prolaze profesori, koji svojim studentima, drže predavanja o pravu ne spominjući jugokomunističke zločine, zločinca  takozvanoga Tite.

Ti profesori, zajedno sa dekanom i rektorima hrvatskih sveučilišta i zajedno sa Hrvatskom Akademijom Znanosti i Umjetnosti, nisu se uspjeli osloboditi jugokomunizma i vratiti vjeru u ljudsku dobrotu i konačno dobrotu u njima samima, jer je tu vjeru u ljudsku dobrotu u njima uništila nacističko jugokomunistička ideologija  zločina u borbi  zločina protiv križa.

Tu vjeru u ljudsku dobrotu, jugokomunistički zločin uništio je u zagrebačkoj gradskoj uprav.Uništio je u vodstvu zagrebačke Županije, jer svi zajedno  sa sveučilišnim profesorima i sa većinom akademičara u HAZU, ne žele i nemaju hrabrosti, maknuti ime toga zločinca, sa hrama hrvatske kulture i postaviti na taj hram izvorno ime, KAZALIŠNI TRG.
 
Urednik i voditelj hrvatskog krugovalnog programa,3zzz.fm. Melbourne. 17.listopada, 2010.g.
  Petar Gelo

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI