REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

P O Z I V na prosvjedni skup 19. 10. 2010. ( utorak ) ispred sjedišta Milorada Pupovca i Srpskog narodnog vijeća


 
Autohtona - Hrvatska stranka prava
Zagreb, Ilica 31 / www.hrvatskipravasi.hr
Mobitel: 099 8276510
 
P O Z I V  

na prosvjedni skup, dana 19. 10. 2010. ( utorak ) s početkom od 12, 00 sati ispred sjedišta Milorada Pupovca i njegovog Srpskog narodnog vijeća, Berislavićeva 10 u Zagrebu. Dođite u što većem broju da se suprostavimo njihovom vrijeđanju Domovinskog rata, hrvatskih branitelja i širenja mržnje. Ponesite Hrvatske barjake da se na taj način suprostavimo njihovoj velikosrpskoj politici u Hrvatskoj.


2010_10_17_pupavac 2


Nakon što su za vrijeme proslave "Oluje", ove godine na naslovnicu svog tjednika objavili sliku hrvatskog vojnika kao vampira koji siše krv srpkinji i u naslovu stavili crvenim slovima OLUJOM DO MIRA, sada su se drznuli ponovno objaviti fotografiju dvaju hrvatskih MiG- ova s nacionalnim obilježjima i naslovom " OBADVA,OBADVA SU PALA.


2010_10_17_pupavac

AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA POZIVA SVOJE ČLANOVE, DRAGOVOLJCE DOMOVINSKOG RATA  I SVE DRŽAVOTVORNE HRVATE  DA DOĐU NA PROSVJEDNI SKUP.

Sve informacije na: 099 665 1739 -  Dražen Keleminec


ŠALJI DALJE !!!!!

Bog i Hrvati !

Autohtona - Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript m

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI