REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Priopćenje za medije: Svečano otvorena nova Verbumova knjižara u Teslinoj ulici u Zagrebu

2010_09_14_otvaranje_verbum.jpgU utorak, 14. rujna Verbum svečano otvorio svoju dvanaestu knjižaru u Hrvatskoj, a drugu u Zagrebu.

U utorak, 14. rujna Verbum je otvorio novu knjižaru u Zagrebu, a svečanom otvaranju nazočio je velik broj ljudi. Knjižaru je prigodom otvaranja blagoslovio kanonik Prvostolnog kaptola zagrebačkog mons. Ivan Hren, ekonom Zagrebačke nadbiskupije.

Uz zagrebačku knjižaru na Kaptolu Verbum je otvorio i knjižaru u zagrebačkom Donjem gradu u neposrednoj blizini Cvjetnog trga, u Teslinoj ulici. Ova dvanaesta knjižara nakladne kuće Verbum, a druga u Zagrebu, u ponudi će imati knjige svih vjerskih nakladnika kao i velik izbor literature iz humanističkih i društvenih znanosti – filozofije, povijesti, politike, psihologije, sociologije. U ponudi će se, također, naći i romani, knjige obiteljske tematike kao i knjige za djecu, časopisi, filmovi, glazba, darovi i vjerski uporabni predmeti, sve ono što Verbumove knjižare čini prepoznatljivima diljem Hrvatske.

U sklopu otvaranja knjižare u novouređenom prostoru u srcu Zagreba Verbum je pripremio i posebnu promotivnu akciju koja vrijedi do kraja rujna samo u novootvorenoj knjižari u Teslinoj u kojoj će prvih 500 kupaca na dar dobiti jednu od knjiga nakladne kuće Verbum: "Moj prvi katekizam", "Ti si moj" Maxa Lucada, "Novi izljevi Duha" te "Moj život" Josepha Ratzingera ili "Ivan Pavao II. Moj ljubljeni prethodnik" Benedikta XVI.

 

Verbum d.o.o.

Trumbićeva obala 12, 21000 Split
tel. 021/340 260; fax 021/340 270
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.verbum.hr

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI