REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

TROVANJE DROGOM! TENDENCIOZNO UNIŠTAVANJE HRVATSKOG NARODA!!!


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZAGREB – ZADAR – PODRUŽNICA OTOK VIR
 
TENDENCIOZNO UNIŠTAVANJE HRVATSKOG NARODA!!!


 
Nisu svjesni hrvatski roditelji da, nakon što odgoje svoju djecu, istu prepuštaju nemilosrdnim tendencioznim osvajačima - ubojicama pomoću droge.
 
U Hrvatskoj primarne i sekundarne grupe za odgoj djece nisu u funkciji kad trovači – ubojice širom Hrvatske ubijaju mlade ljude.   
 
Kao da nije svjesna hrvatska vlada da stranci pomoću maloumnih Hrvata, zbog strateških interesa, drogom desetkuju hrvatski narod.
 
Nevjerojatno, nisu u funkciji niti državne institucije koje su zadužene kao „servis,“ koji plaćaju roditelji. Neprijatelj se nametnuo specijalnim ratom – drogom protiv hrvatskog naroda, oslanjajući se na institucije roditelji bez borbe prepuštaju svoju djecu krvoločnim zvijerima, koje ih nemilosrdno šalju u smrt, uništavajući tako cijelu obitelj – ognjište.
 
Potaknuti lošim iskustvom s uljezima u Hrvatskoj kroz povijest, SHZ će rubna područja države posebno nadzirati. Zadnje stoljeće, hrvatski čuvari i vladajuće „elite“ nedovoljno se bore protiv raznih grabežljivaca iz susjednih zemalja – izviđači za svoje matične zemlje ( što se pokazuje na terenu ).
 
Privlači ih naročito Hrvatsko more, znajući, Hrvati su ipak  preko nekog SDP – a i HDZ- a dozvolili nekoj Kresovićki, Drobnjaku i dr. da pregovaraju o granicama sa Slovenijom, Italijom, Srbijom, Crnom Gorom i dr.
Kada su u pitanju djeca i kada ih se treba zaštititi  kao život i nosioce općeg, Hrvatsku, hrvatski narod bez oklijevanja treba se ustati i sa svim raspoloživim sredstvima boriti se protiv trovača naše djece, da se nikada više ne usude! ! !
 
Ubuduće, Hrvati trebaju više poštivati načelo zajedništva i pridružiti se, i rješenje je tu, uvijek je tako i bilo, jer jedinstvo je odraz reda, tj. snaga. Kada se zlo očituje, u pitanju je jedinstvo – zajedništvo jedne zajednice. Dakle, pored zajedničkog angažiranja za opće dobro zlo ne može opstati i evo odgovora da se trovači naše djece niti ne pojave, a kamoli da truju. Sada kada smo zatečeni na spavanju trebamo dodatnu odlučnost da odmah uništimo zlo. Budimo svjesni, ma tko bio otrovan u ludnicama se ne može pomoći, samo se tako dalje urušava osobno i opće. Samo žrtvovanjem za opće dobro, možemo spasiti i vlastitu djecu. 
 
Protiv Hrvata specijalni je rat na sceni, krajnje je vrijeme za borbu protiv smrti u Hrvatskoj. Roditelji trebaju biti odlučni protiv onih koji su u funkciji smrti.
 
Hrvatska vlada s institucijama trovanje drogom mora vidjeti kao najveći problem u državi. Narkoman, sve dok nije i fizički mrtav, uništava vlastitu obitelj, emocionalno, psihički i ekonomski. Obitelj kojoj je otrovan jedan član, dok se s njim zaokuplja i ne primjećuje urušavanje cijele obitelji iscrpljujući se na smrt otrovanim članom.
 
Danas, kafići i druga prikladna mjesta služe uljezima - ubojicama da prodajom droge pored strateških interesa i enormno zarađuju. 
 
Trovači – ubojice, regrutiraju Hrvate za ludnice, koji tumaraju do fizičke smrti, kojima se ne može pomoći. Dok izgradnja i održavanje tih „lječilišta“ silno opterećuje i materijalno državni proračun, što je samo još jedna stavka koja urušava hrvatsku zajednicu.
 
Nikada kroz povijest, nijedno oružje do danas kao droga nije sijala smrt na hrvatskim prostorima, koje se širi geometrijskom progresijom.
 
Nosioci smrti su trgovci drogom, instruirani čak u institutima pojedinih (svojih) država u svijetu.
 
Stari mještani, koji brižno prate što se zbiva na otoku Viru od 1918. godine, upozoravaju nas kako nered, neznanje onih koji su Vir pretvorili u hrpe razbacanog betona, ( rasprodaja djedovine i život bez rada u kafićima) mogu popraviti samo školovani ljudi otoka Vira, koji ne bi podlijegali tutorstvu bilo Beograda ili Rima, preko nekih ljevičarskih ili desničarskih stranaka kojima je moral balast dok pojedinci egoistički grabe i dok ih ne zanima otvaranje radnih mjesta za svoje mještane, radnu snagu, koju desetljećima šalju u emigraciju.
 
Pored ne obrađenog zemljišta na Viru, Bogom danog za uzgoj maslinarstva, kadulje, lavande i drugog ljekovitog bilja. Posebno, za uzgoj ribe i školjki područje otoka Vira je prikladno. Dakle, kako su nam podvukli mještani Vira sa čime smo se složili, oruđa protiv svih zala koja opterećuju otok Vir su red, rad i disciplina.     
 
Čudno da su Hrvati kroz povijest i zbog manje žrtava ustajali u borbu protiv neprijatelja, a da još nisu otvoreno u ratu s trovačima – ubojicama, dok su u agoniji smrti s vlastitom djecom, tu pored ubojica u vlastitom dvorištu.
 
Dakle, krenimo u otvoreni obračun protiv stranih uljeza - trovača s drogom i suludih Hrvata (suvremenih janjičara) koji im pomažu ubijati Hrvate.
 
Otok Vir je prekrasno podneblje, SHZ ima rješenja, okrenuti se proizvodnji, čega vladajuće stranke danas nisu svjesne stoga ništa i ne poduzimaju.
Turistička djelatnost, kao i u svakoj državi na Zemlji neka bude sekundarna djelatnost. 
 
 
  
  Otok Vir, 18. kolovoza 2010. godine
 
 
                                                     Stranka hrvatskog zajedništva
                                                 Zagreb - Zadar - Podružnica Otok Vir

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI