REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

PROMOCIJA KNJIGE "NEKA MI SUDI HRVATSKA A NE HRVATSKO PRAVOSUĐE"Dana 15.07.2010. godine u Knjiznici i citaonici Bogdana Ogrizovica, Preradoviceva 5 u Zagrebu odrzana je promocija knjige "Neka mi sudi Hrvatska a ne hrvatsko pravosudje". Promociju je počela gdja Jasna Kovacevic, ravnateljica Knjiznice, koja je u svom govoru istakla da je neizmjerno tužna i zbog smrti gosp. Oreškovića koji se ubio zbog sličnih razloga opisanih u sadržaju knjige, dok su gosti govornici bili prof. filozof. Marijan Borsic, atleticar i poduzetnik poznat po svojim pravnim bitkama gosp. Željko Knapić, gdja Ana Pokrivac, dizajnerica i akademska slikarica, dobitnica broj nagrada za dizajn, te gdja Landeka Nada, autorica i poduzetnica.
 
Gosti na promociji su izmedju ostalih bili i Dan Šercar, anđeolog, Kasum Cana, predsjednik Udruge Roma i mnogi drugi gosti, pjesnici, poduzetnici, bankari.
 
Povratni komentari citatelja koji su knjigu  procitali kazu da je to knjiga "koja se procita u dahu i ostavlja bez daha....", dok drugi kazu da su je procitali u dahu, za tri sata i da su cijelo vrijeme plakali......, mnoge boli zeludac od tezine sadrzaja..... no u svakom slucaju knjiga je zaintrigirala mnoge iako joj sam naslov ne dozvoljava prebrzu medijsku pozornost i paznju, a i sama autorica Landeka Nada nepoznata je kao knjizevnica i do sada nema objavljenu ni jednu knjigu. No, nije nepoznata citateljima zato jer vec godinama pise na portalima, na kojima ima stalnu kolumnu a i dobitnik je visemjesecnih nagrada za Temu mjeseca.
 
Knjiga "Neka mi sudi Hrvatska a ne hrvatsko pravosudje" kako su to rekli gosti govornici na promociji, napisana je srcem, sadrzaj je isprepleten tugom, patnjom, neprilikama, vjerom, ustrajnoscu, hrabroscu i nadom. Upravo ta nada mogla bi pomoci mnogim gradjanima ove zemlje da shvate da se iz svih situacija moze naci izlaz, ukoliko ustrajno to zele i usmjere se k trazenju rjesenja. Sadrzaj opisuje tezak poduzetnicki put hrabre poduzetnice, kojoj su se na njezinom poduzetnickom putu nasle brojne prepreke, izmedju ostalog nezakonita i krivotvorena sudska rjesenja, ucjene od strane pravosudnih tijela, isprepletenost sudaca i stecajnih upravitelja, opcinskih drzavnih odvjetnistva i policije, kamatara i POE te policije. Knjiga je u potpunosti utemeljena na istinitim dogadjajima, a sav izvor popisan je na kraju knjige na dvije stranice. Na promociji su uz knjigu gostima podijeljene i majice sa srcem u kojem se nalazi Hrvatska, isto kakvo se nalazi i na naslovnici knjige.
 
Sam predsjednik gospodin Ivo Josipovic, kao osoba koja je itekako kompetentna za analizu ovog sadrzaja (dr. prava) procitao je knjigu, i uputio cestitke za promociju na koju nije mogao doci zbog drugih unaprijed isplaniranih obveza.
 
U prilogu se nalaze fotografije sa promocije, i video objavljen na youtube, a o knjizi mozete saznati vise na blogu www.istina-pravda.blog.hr
 
http://www.youtube.com/watch?v=7Uh5G5uqU-U
 
http://www.youtube.com/watch?v=AW8sjrpnNb4
 
Veronika Vere - Landeka Nada
Mob.: 091 1121 544
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI