REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Proljećarsko Karađorđevo se vraća!

U Hrvatskome Saboru se ne vidi više niti jedan državotvorni Hrvat. Jedini za kojega bi se trebalo vjerovati je predsjednik HSP-a koji se zove Srb češkoga podrijetla. Nema nikakve razlike između HDZ-a i SDP-a kao i njihovih koalicija. Nasljednica Ive Sanadera postala je lutka u anglosaksonskim, eurounijaškim rukama. Ona sve da hoće nema snage da im se otme ili suprotstavi. Ona pleše po njihovim taktovima. Posjetom SAD-u tvrdi se da je pristala na vojni savez sa srpsko-četničkim postrojbama Slobodana Miloševića, R. Mladića i Karadžića. SDP-ovska oporba tjera HDZ-ovsku da bi na vlast ponovno došli Pusići, Čačići, Linići, Stazići, Pupovci, Džakule, Stanimirovići i druga im bratija.

Dok se ovi spremaju za preuzimanje vlasti na čelu sa Josipovićima i Mesićima dotle im HDZ utire put podizanjem četničkih spomenika po ovoj mučenoj zemlji Hrvatskoj. HDZ sa svojom srpskom koalicijom vlada ovom R. Hrvatskom s Pupovčevim srpsko četničkim SDSS-om. I eto za ljubav te srpsko četničke manjine u Hrvatskoj ova Vlada R. Hrvatske teško vrijeđa cijeli hrvatski narod domovine i cijeloga svijeta.

Milorad Pupovac koji je tijekom Obrambenog domovinskog rata neprestano vršljao Europom kao i svijetom tvrdeći da Tuđman prekrštava srpsku nejač, spominjući čak dvanaest tisuća već prekrštene srpske nejači. Takvim srpsko četničkim ideolozima HDZ-ovska Vlada podiže hrvatskim milijunskim sredstvima nove spomenike za njihove pokolje nedužnog hrvatskog naroda početkom 1941. g. Jadranka Kosor nastavlja Sanaderovu izdajničku politiku protiv hrvatskoga naroda koji je vjerovao da se Domovinskim ratom konačno oslobodio srpsko četničke bratije u Hrvatskoj.

Ovakvom politikom čelnici hrvatskih stranaka spremaju nove balvane i nove pokolje hrvatskoga naroda u vlastitoj zemlji. Zato, dok je još vrijeme, red bi bio da svekolike, hrvatske političke snage kao i institucije onemoguće samoubilačku politiku Vlade, Sabora i Predsjednika. U protivnom nitko nije siguran kakve će posljedice prije ili kasnije uslijediti. Zato pozivamo hrvatske snage u HDZ-u, HSS-u, HSP-u, SDP-u i sve ostale da se klone podizanja spomenika srpsko četničkim ustancima i pokoljima hrvatskoga naroda u Hrvatskoj. Molimo članove Hrvatske biskupske konferencije, Matice Hrvatske, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Hrvatskog društva književnika, Hrvatskog društva političkih zatvorenika, Hrvatskog kulturnog vijeća, kao i Hrvatskog časničkog i generalskog zbora da se toj suludoj ideji svi suprotstavimo dok je još vrijeme.                                     

Savjet Slobodne Hrvatske

Mate Ćavar

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI