REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Proslava dana Župe sv.Josipa - Zagreb - Trešnjevka

2010_06_07_zupa_sv_josipa_tresnjevka.jpgŽupa sv. Josipa - Trešnjevka poziva na proslavu dana Župe
 
 http://www.zupa-svjosip.hr/
 
Župa sv. Josipa, na zagrebačkoj Trešnjevki, proslavit će u nedjelju, 13. lipnja, 73. obljetnicu ustanovljenja. Ovdje najavljujemo niz kulturnih događanja kojima će se Župa kroz tjedan dana pripravljati za tu proslavu.
 
a.      U nedjelju, 6. lipnja, nakon večernje mise, u dvorani iznad Caritasa, bit će otvorenje izložbe fotografija pod nazivom "Vlak života", u kojoj je čovjekov život uspoređen s putovanjem vlakom. Autor izložbe je Juraj Ivanić, župni orguljaš.
b.      Prigodom obilježavanja 323. obljetnice proglašenja Sv. Josipa Zaštitnikom hrvatske domovine, u utorak, 8. lipnja, u 19.15 sati, održat će se tribina s video predstavljanjem autorskih fotografija i predstavljanjem knjige Vjera u sjeni politike, autora Damira Borovčaka.
c.      U srijedu, 9. lipnja, u 19 sati, u dvorani ispod crkve, mladi glazbenici Ana Puljić i Vladimir Šimunov, održat će koncert na klaviru i gitari.
d.      U četvrtak, 10. lipnja, u isto vrijeme i na istom mjestu, održat će koncert na klaviru Anna Marie Živković, maturantica Srednje glazbene škole Vatroslava Lisinskog.
e.      U petak, 11. lipnja, na Svetkovinu Srca Isusova, završava Svećenička godina. Nakon večernje mise naš orguljaš Juraj Ivanić održat će orguljaški koncert.
f.         U subotu, 12. lipnja, u 20 sati, u crkvi, zbor mladih Izvor pjeva Gospel.
 
Završna svečanost Dana Župe održat će se u nedjelju, 13. lipnja, u 16.30 sati, u crkvi. U programu će se predstaviti sve zajednice koje djeluju pri našoj Župi, u međuvremenu će se održati športska natjecanja, a svečana misa zahvalnica bit će u 18.30 sati.
Nakon mise u dvorani ispod crkve nastavit će se druženje uz glazbu i kotlovinu. Kako bismo mogli pripremiti dovoljno obroka, pozivamo vas da do petka nabavite kupone za hranu, po simboličnoj cijeni od 10 kuna po osobi. Kupone možete, do 11. lipnja, nabaviti u našem kiosku.
 

 Antun Vukmanić, župnik
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI