REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA, ZADARSKE ŽUPANIJE – PODRUŽNICA POLIČNIK


Neodgovornost HDZ  za preuzete dužnosti zbog opstanka Hrvata u Općini Poličnik, posebno zadnjih deset godina, razlog je osnivanja  Podružnice u Općini Poličnik, Zadarske županije -  STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA.

 

HDZ, uglavnom, svojim načinom vladanja, potrošio je vrijeme žiteljima, urušio je moralne vrijednosti što je očigledno i uzrok padu nataliteta u Općini Poličnik. Dakle, Hrvati su stoljećima umjeli imati i čuvati svoju djecu dok danas ovakvim vladanjem žitelji Općine Poličnik gube bitno - smisao. 

 

Biološki opstanak u Općini Poličnik, do sada, nisu narušili svi okupatori skupa kao što se dogodilo za vladanja HDZ -a.

 

Vlast u Općini Poličnik nije takva kvaliteta da bi se mogla oduprijeti potencijalnim lukavim okupatorima, koji se služe modernim stilovima radi svojih strateških planova, dok uljuljani političari općine Poličnik, su hedonistički sami sebi svrha.

 

 

Posljedica vladavine HDZ u Općini Poličnik:

1. opadanje nataliteta

 Prema zavodu za statistiku broj stanovnika Općine Poličnik 1991. godine: 6266 (šest tisuća dvjesta šezdeset šest)!

Broj stanovnika Općine Poličnik 2001. godine – 4664 (četiri tisuće šeststo šezdeset četiri). Dakle, 1602 (tisuću šeststo dva) stanovnika je manje, a što je odraz vladavine     HDZ-ove vlasti Općine Poličnik, pomoću koje zlo, tj. smrt u Općini Poličnik stvara beznađe. 

 

2. neobrađena polja

Stranka hrvatskog zajedništva već je upozorila političare Općine Poličnik kako je destimulirana poljoprivreda tradicionalno obrađivanje zemlje toliko da su sada uglavnom neobrađena polja. 

 

3. droga kojom potencijalni porobljivači truju mještane Općine Poličnik, najveći je problem koji je rastao za vladavine HDZ-a u Općini Poličnik, problem kojeg „političari“ Općine Poličnik nisu svjesni, a niti ga mogu riješiti, problem koji je sve veći, smišljen po novim potencijalnim okupatorima – eksploatatorima, sve veći u odnosu na prošlog okupatora, čija je UDB-a, a naročito KOS, nakon 1971. godine iz straha da se Hrvati ne dignu ponovno masovno protiv srpskog eksploatatora drogom trovali Hrvate. Znali su da droga ništi volju za angažiranjem u politici. Istom idejom trend se nastavio i od 1991. godine, droga kao pošast dijelila se hrvatskoj vojsci na ratištima točno po pravilima stranih kontraobavještajnih službi u Hrvatskoj. Nakon 1995. godine trovanje drogom u Općini Poličnik svake godine je sve više. 

 

4. destimuliranje Hrvata u emigraciji za povratak u domovinu        

Stanovnici Općine Poličnik i emigranti veselili su se samostalnosti Hrvatske misleći da će napokon biti prihvaćeni i moći se vratiti u Općinu Poličnik, a što se do danas nije dogodilo. Kako to da njihov hrvatski kapital nije mogao kupiti hrvatske banke dok nekih stranaca jest. Dakle, u Općini Poličnik zlo se očituje proporcijalno neznanju (nesposobnosti) vlasti HDZ-a u Općini Poličnik.  

 

Svi obrazovani mještani u Općini Poličnik drsko se odbacuju (kao za vrijeme Jugoslavije), tako da općinom uglavnom upravljaju neki „tutori“ pomoću nepismenih „političara“ koji su redovno na raskošnim primanjima (čašćenjima) i lovištima, na području Općine Poličnik   istrebljuju ukupnu divljač, svojstveno samo drskim eksploatatorima dok su u funkciji izviđača. . . 

Ovo je između ostalih posebna tema koja zahtjeva analizu i posebnu osudu zastupnika vlasti Općine Poličnik.

 

Zato se danas u Poličniku osniva podružnica Stranke hrvatskog zajedništva, koja neće više dozvoljavati ponižavanje i gašenje života u općini Poličnik.

Naprotiv sa već razrađenim planovima bit će poticaj i uzor Hrvatima u cijeloj Hrvatskoj.  

Suprostavimo se trovačima naše djece! 

 

U Poličniku, 13. svibnja, 2010. godine

 

                                      STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA,

                                       ZADARSKE ŽUPANIJE,

                                       PODRUŽNICA POLIČNIK

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI