REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Prosvjedni skup u Kumrovcu 22. svibnja u 11 sati


 
PRIPĆENJE ZA JAVNOST

Pozivajući se na Rezoluciju Vijeća Europe 1481 od 25. siječnja 2006. godine i Deklaraciju Hrvatskoga sabora 1786 od 30. lipnja 2006. godine, a napose na članak 12. Deklaracije koji glasi;

"Hrvatski sabor se pridružuje pozivu koji je Parlamentarna skupština Vijeća Europe uputila svim komunističkim ili post-komunističkim strankama da u svojim zemljama, ako to do sada nisu učinile, ponovo procijene povijest komunizma i svoju vlastitu prošlost, jasno se distanciraju od zločina počinjenih od strane totalitarnih komunističkih režima i da ih osude bez ikakvih nejasnoća".

Hrvatska čista stranka prava - dana 22. svibnja u 11 sati, organizira prosvjedni skup u Kumrovcu. Time želimo upozoriti svekoliku hrvatsku javnost i predstavnike vlasti, da je potpuno nedopustivo da se u Kumrovcu veliča zločin protiv hrvatskoga naroda, da se krše Zakoni Republike Hrvatske, povrjeđuje njezina čast i ugled, a što svojim svibanjskim "slavljem" čine tzv. antifašisti urešeni simbolima pod kojima je nad Hrvatima izvršen genocid.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u organizaciji i sudjelovanju u prosvjedu. Autobusi kreću iz Zagreba s Kazališnog trga (HNK) u 8.oo sati.

Prijave za prosvjed se mogu izvršiti na tel/fax 01-4846-645, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , povratna karta Zagreb-Kumrovec-Zagreb iznosi 30kn, uplate na žiro račun HČSP-a, br. 2390001-1100369188 kod HPB.

S poštovanjem!

U Zagrebu, 24. travnja 2010.
Josip Miljak, predsjednik

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI