REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

PORIN - PRESS KONFERENCIJA

   

    Zagreb, 30.03.2010., 12.00 sati, Dvorana HDS

    Laureati Porina 2010. za životno djelo
    U tijeku prvi krug glasanja           

 
 
    Nakon nedavne biogradske PRESS konferencije na kojoj je predstavljen autorski tim ovogodišnjeg Porina, na redu je zagrebačka PRESS-ica na kojoj će biti objavljene nove zanimljivosti vezane uz Diskografsku nagradu Porin 2010.

    Druga po redu Porin 2010. PRESS konferencija održat će se u utorak, 30. ožujka 2010. s početkom u 12.00 sati u Dvorani Hrvatskog društva skladatelja, Berislavićeva 9. Na njoj će biti objavljeni ovogodišnji laureati Diskografske nagrade Porin 2010. za životno djelo. Podsjećamo, ove su godine Porine za životno djelo već posthumno dobili Vjekoslav Šutej i Darko Glavan.

    Istovremeno je u tijeku prvi krug glasanja. Više od 700 glasača u sljedećih će nekoliko dana imati mogućnost da ispune svoju glazbenu dužnost i glasaju za po tri nominirana u točno 49 kategorija. Glasački listići su poslani na kućne adrese svih glasača, a oni mogu birati da li će glasati elektronski putem interneta ili će svoje kuvertirane glasačke listiće poslati poštom. Glasanje traje zaključno s 29. ožujka. 

               

15.05.2010. BIOGRAD – Porin
(središnja dodjela diskografskih nagrada)

 
 08.05.2010. ŠIBENIK - Porin Classic
(dodjela nagrada u kategorijama klasike i jazza)

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI