REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

PRVO VELIKO JAVNO PREDSTAVLJANJE STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

 

Broj: 01-11-18/2010.
Zagreb, 07. ožujka 2010. godine
Ilica 421 
 
POZIVAMO VAS
 
NA PRVO VELIKO JAVNO PREDSTAVLJANJE
PROGRAMA  ZAJEDNIŠTVA DOMOVINSKE I ISELJENE HRVATSKE
TE 
     STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

 
 
 
koje će se održati u subotu, 13. ožujka 2010. godine u 16,00 sati, u dvorani Tribine grada Zagreba, Zagreb, Kaptol 27
 
D N E V N I  R E D
 
1. Informacija o aktivnostima Hrvatskog Svjetskog Sabora u Hrvatskoj i Svijetu.Kratko izvješće iznijeti će predsjednik Hrvatskog Svjetskog Sabora, g. Niko Šoljak, prof.ing. i predsjednik Hrvatskog Svjetskog Sabora Hrvatske, g. Željko  
    Vinski, ing. građ.

2. Predstavljanje programa Stranke hrvatskog zajedništva. Sa aktivnostima i programom Stranke Skup će upoznati njezin predsjednik, g. Ivo Jolić,dipl.ing.

3.  Pozdravna riječ g. Srećka Cvitanovića, koji će u ime hrvatskih branitelja izraziti potporu Stranci hrvatskog zajedništva.

4. Pozdravna riječ gđe. Maje Jelinić, koja u ime udruge žena podržava Stranku hrvatskog zajedništva.

5. Osvrt na trenutno društveno i političko stanje hrvatskoga društva i naroda, kao i smjernice za izlazak iz „Nove hrvatske šutnje“ okupljanje oko Programa zajedništva domovinske i iseljene Hrvatske i Stranke hrvatskog zajedništva izložiti će koordinator  Programa, g. Tomislav Stockinger, dipl.iur.

6. Pitanja i odgovori.
 
                                   
                                    Kratko obrazloženije
 
Svjedoci smo negativnog puta kojim Hrvatska ide. Nalazimo se u tunelu iz kojeg se ne nazire izlaz. Međutim, nije sve izgubljeno i ima nade za bolje sutra pod uvjetom da hrvatski narod svoju sudbinu uzme u svoje ruke. Ne oružjem, ne nasiljem, ali svim demokratskim sredstvima mora se izboriti za svoju budućnost i budućnost Države Hrvatske. Hrvatski Svjetski Sabor u suradnji sa grupom hrvatskih domoljuba i nezavisnim intelektualcima iz Republike Hrvatske i iseljeništva pokrenuo je pitanje zajedništva hrvatskog korpusa te je na tim temeljima stvoren Program zajedništva domovinske i iseljene Hrvatske i utemeljena nova politička opcija – STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA. Stranka hrvatskog zajedništva u svom programu ima zacrtani temeljni cilj: objedinjenje svih domoljuba domovinske i iseljene Hrvatske, prekidanje "Nove hrvatske šutnju“ i povratak nade hrvatskom narodu. Predstaviti ćemo gospodarske programe, kako bi Hrvatska iskoristila komparativne prednosti koje ima u odnosu na druge države svijeta. Hrvatska mora imati teritorijalni i gospodarski suverenitet. Vrijeme je da se ponovno uzdignu posrnuli nacionalni, kulturni i državotvorni ponos i dostojanstvo hrvatskoga naroda ostvareni Domovinskim ratom. Neodložno je potrebno suprotstaviti se gospodarskoj i političkoj okupaciji Države Hrvatske. Vrijeme je za ujedinjenje svih zdravih snaga kako bi uspjeli spasiti štio se spasiti da i pronaćii put izlaza iz ove teške duhovne, moralne i gospodarske krize. Bez zajedništva nema boljeg sutra. Zadatak je ovog skupa utvrditi jesmo li sposobni za zajedništvo koje nam osigurava suverenitet i nacionalni integritet ili smo za podjele i prepuštanje naše i sudbine naše djece nekom trećem.
 
            Pozivamo Vas da svojim konstruktivnim sudjelovanjem pridonesete kvaliteti  rada Skupa.
 
           Sa štovanjem !
                                                                                                                    
                                                            Koordinator Programa zajedništva domovinske
                                                                                      i iseljene Hrvatske
                                                                              Tomislav Stockinger, dipl.iur.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI