REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - DEMAGOŠKO OSPORAVANJE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PODRUŽNICA ZADAR

 IZVJEŠTAJ ZA TISAK – MEDIJA

 

 

DEMAGOŠKO OSPORAVANJE SLIKE I TEKSTA

ZAŠTO SU DEVASTIRANE TVORNICE U ZADRU  

 

Kao i uvijek tako i u ovom slučaju tumači teksta isprazni su jer su odraz nereda, nerada i nediscipline što pokazuju i što se poklapa s konkretnim u Hrvatskoj.Tvornice porušene a radnici bez posla, vlastodršci uglavnom skupa s podzemnim svijetom vrište jer im se prezentira istina koja ih označava negativcima.

 

Između istine i laži je -ili- nepremostiva razlika: u ovom slučaju gradnja tvornica i rad -  pozitivna je istina i život, a rušenje i nerad negativno je i protiv života.

 

 Kao predsjednik podružnice SHZ Zadar jasno pokazujem pomoću riječi i slike srušene tvornice u Zadru, razotkrivajući demagoge – perače mozgova koji bi i dalje hrvatskom narodu trovali logiku zdravog razuma pa da posumnja u očigledno. Dok svojim negativnim stilom bez argumenata svoje destruktivno ponašanje pripisuju autoru teksta, naročito oni koji su napustili svoja ognjišta pa sada  kao skitnice bizantske naravi, bi sugerirali kako će Miljenko Marić i ostali Hrvati u Hrvatskoj čuvati svoja ognjišta.

 

Tvornice koje su porušene radile su za tržište, a radnici su bili zaposleni i imali plaću u odnosu na ova vremena kada radnici nemaju niti stare niti modernizirane tvornice, i nakon dvadeset godina nemaju plaću. Hrvati imaju slobodnu državu već dvadeset godina i to je dobro, ovdje je riječ o porušenim tvornicama, neobrađenim poljima, neiskorištenom moru, o nezaposlenosti i emigraciji što je činjenica i problem koji se mora riješiti, a vlastodršci trebaju biti odgovorni jer se urušava Hrvatska. Dakle, riječ je o proizvodnji u Hrvatskoj a ne kako misle skitnice i trgovci samo uvoziti i zaduživati Hrvate zbog svojih postotaka, potom biti drzak i to demagoški istim pravdati stilom kako su stvarali optužnice nepodobnim Hrvatima za vrijeme Jugoslavije.

 

Skitnice – neradnici, u Hrvatskoj ne žele se okrenuti budućnosti, i samo što nisu predložili Nijemcima da poruše tvornicu Mercedes – Benz, dok Nijemci stalno dograđuju i moderniziraju svoju tvornicu u skladu s tehničkim napretkom.

 

Domovinski rat protiv srpskog agresora se vodio da bi u Hrvatskoj bilo tvornica i posla za Hrvate. Zato Stranka hrvatskog zajedništva ističe nezaposlenost u Hrvatskoj kao najveće zlo, što je i uzrok velikoj prezaduženosti Hrvatske, a što demagozi žele prikriti raznim smicalicama. Stranka hrvatskog zajedništva ne dijeli Hrvate već ih želi poticati da svi skupa radimo za hrvatsko opće dobro, dakle kao stranka centra bit će u funkciji za sve Hrvate i ostale građane Hrvatske.

 

Nakon dvadeset godina samostalnosti vrijeme je da izgradimo tvornice, da obrađujemo zemlju i da Jadranom plove hrvatski brodovi koji će eksploatirati i čuvati hrvatsko more.

 

PS. Nije nas iznenadila tendencija i reakcija na spomenuti tekst kojom pravdaju devastiranje tvornica i zaustavljanje proizvodnje u Hrvatskoj, u svojoj agoniji (ne znaju što rade), po svaku cijenu žele ušutkati i nakon što slika govori i više od riječi, očigledno protiv logike zdravog razuma. Hrđi je zadatak po sudbini da u Hrvatskoj devastira tvornice i život Hrvata.

 

 

U Zadru, 21. 1. 2010 godine

 

                                                                  Mr. sc. Miljenko Marić

                                                                Predsjednik podružnice Zadar

                                                                Stranke hrvatskog zajedništva        


TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI