REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Porin 2010 - Newsletter #01

 

2010_01_20_porin.gif

Sedamnaesto izdanje i dodjela diskografske nagrade Porin održat će se u subotu, 15. svibnja, dok će se Porin Classic održati 08. svibnja ove godine. U konkurenciji nekoliko zainteresiranih gradova trenutno je novom Porinu najbliži Biograd, turistički gradić koji je i prošle godine šarmantno ugostio više od 1000 Porinovaca, a tu je i Šibenik koji bi ugostio Porin Classic.

Ugovor je trenutno u fazi finalne dorade te se očekuje skoro potpisivanje. Time bi Biograd i Šibenik ponovno postali ponosni domaćini diskografske nagrade Porin.
 
 S druge pak strane, u zagrebačkom uredu Porina u završnoj je fazi informacijska obrada kojoj slijedi selektiranje i kategoriziranje glazbenih izdanja koja su diskografske kuće prijavile za ovogodišnju najprestižniju nagradu hrvatske glazbene industrije.
 
Brozova 8a
10000 Zagreb
www.porin.info
 

 

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI