REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Porin 2010 - Newsletter #01

 

2010_01_20_porin.gif

Sedamnaesto izdanje i dodjela diskografske nagrade Porin održat će se u subotu, 15. svibnja, dok će se Porin Classic održati 08. svibnja ove godine. U konkurenciji nekoliko zainteresiranih gradova trenutno je novom Porinu najbliži Biograd, turistički gradić koji je i prošle godine šarmantno ugostio više od 1000 Porinovaca, a tu je i Šibenik koji bi ugostio Porin Classic.

Ugovor je trenutno u fazi finalne dorade te se očekuje skoro potpisivanje. Time bi Biograd i Šibenik ponovno postali ponosni domaćini diskografske nagrade Porin.
 
 S druge pak strane, u zagrebačkom uredu Porina u završnoj je fazi informacijska obrada kojoj slijedi selektiranje i kategoriziranje glazbenih izdanja koja su diskografske kuće prijavile za ovogodišnju najprestižniju nagradu hrvatske glazbene industrije.
 
Brozova 8a
10000 Zagreb
www.porin.info
 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI