REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

POHOD LUCIFERA I DRŽAVNI UDAR CRVENIH


KRAJNJI POLITIČKI NEMORAL
 
Da crveni i to oni sinovi ikćeri ratnih i poratnih zlocinaca nemogu prisdtati na poraz sad u pet do dvanaest lansiraju bombastićnu vijest i na HTV objavljuju optužnicu protiv svog do jućerašnjeg člana SDP a sada svog protivnika kako bi ga degradirali i to u samom finišu pred izbornju šutnju.


To samo govori o njihovoj perfidnosti i pokvarenosti do srži a potvrđuje da im do države i naroda nije niti stalo jer njih plaća komunistička internacionala.Ovo je dokaz da objavljene statistike koje se objavljuju nisu točne i da je pobjeda gosp. Bandića neupitna.
 
Ako je ovo što HTV objavljuje znaći da je već prije poznato i Hrvatskoj Vladi koja je to pustila no sada kad je došlo dokraja objavljuje.
Nema opravdanja i ovo se može smatrati državnim udarom ili u naj blaže rećeno udarom na proraćun i standard jer bi u ovomeslućaju trebalo ponoviti kompletne izbore na trošak proračuna.
 
Oni koji daju glas gosp Bandiću daju videći ga kao poštenijeg kandidata i takovog biraju.
Ako je to vodilja biraća znači da su prevareni i to od strane Vlade i predsjednika Mesića koji će reći da sa ovim nema ništa jer je bio na Kosovu.
Snalažljivost starih udbaša nam je poznata. Ovo je čisto maslo i konstrukt bivše-sadašnjih  oficira KOSA.
Tko čita između redova ovo je udar i na Vladu i rušenje popularnosti predsjednice gosp.Kosor, demoralizacija i izazivanje općeg kaosa.
 
U ovom slućaju tj gubitka prednosti koju je stekao gosp. Bandić
 
IZBORI SE MORAJU PONOVITI  A NA MJESTO MESIĆA POSTAVITI PRIVREMENOG  IZ REDOVA PROVJERENIH HRVATSKIH DRAGOVOLJACA NE KOMUNISTA.
 
 
Želimir Kužatko
 
8.01.2010. god

 

 

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI