REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

THOMPSON I M. BULIC PODRŽALI BANDICADragi prijatelji i ljubitelji hrvatske glazbe,
kao što znate u nedjelju, 10. sijecnja, ocekuje nas drugi krug predsjednickih izbora. To je vrlo važan datum za Hrvatsku, jer biramo covjeka koji ce iducih pet godina voditi našu državu i biti simbol našeg naroda. Ne biramo samo vanjskopolitickog predstavnika, nego i covjeka koji ce promicati istinske hrvatske vrijednosti, pridonositi zajedništvu, jacanju nacionalnog ponosa i boljem životu obicnog hrvatskog covjeka.


Kao što znate, nas dvojica kroz glazbu vec godinama promicemo te vrijednosti i nije nam svejedno koga cemo u nedjelju birati. Zato vas pozivamo da zajedno podržimo covjeka koji je svojim dosadašnjim radom pokazao da zna i može, da voli Hrvatsku i njezine ljude i da je spreman žrtvovati se da bi Hrvatska napredovala, a njezini ljudi bili ponosniji i živjeli dostojanstvenije.
To je Milan Bandic.
 
On je obican covjek, jedan od nas. Milan Bandic se ne srami javno reci da je vjernik, zauzima se za univerzalna kršcanska nacela, ne srami se Domovinskog rata, njeguje uspomenu na naše heroje, prašta i promice zajedništvo. To je covjek energije i odlucnosti, koji nas može uvesti u Europsku uniju ponosno, a ne na koljenima.

Ne zaboravimo da u nedjelju biramo izmeu dvije Hrvatske. Možemo podržati ideologiziranu „crvenu“ Hrvatsku, koja ce se temeljiti na jednoumlju i pravdi za neke, ili možemo podržati crvenu, bijelu i plavu Hrvatsku koja ne dijeli svoje gradjane na vjernike i nevjernike, tamne i svijetle, poželjne i nepoželjne… Hrvatsku koja ce biti otvorena srca za sve svoje graane bez obzira na njihova uvjerenja i nacionalnosti.
Zato u nedjelju, 10. sijecnja, dajmo svoj glas Milanu Bandicu, neovisnom i sposobnom covjeka koji c'e graditi bolju Hrvatsku zajedno sa svima nama, i koji ce nedvojbeno nastaviti promicati hrvatsku glazbu.

Iskreno Vaši,

Marko Perkovic Thompson i Mate Bulic

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI