REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

Priopcenje za javnost – podrška Bandicu

Hrvatska cista stranka prava, kao zagovarateljica cvrste , ciste pravaške i državotvorne politike i kao stranka koja se zalaže za državu socijalne pravde, a ne državu u službi krupnoga kapitala i državu sluškinjuHaaga i Bruxellesa, ovime izvješcuje hrvatsku javnost da ce u drugom krugu predsjednickih izbora podržati neovisnoga kandidata Milana Bandica.

Držimo da je Milan Bandic po svom dosadašnjem politickom djelovanju, višestruko bolji i poželjniji predsjednik Hrvatske od svoga protukandidata Ive Josipovica, koji  je dokazani suradnik tužiteljstva haaškoga sudai slijednik jedne otvorene antihrvatske i udbaške politike, koja je kao kontinuitet „antifašizma“  Stipe Mesica pogubna za Domovinu.

Slijedom toga pozivamo cjelokupno clanstvo HCSP-a,  sve domoljubne i državotvorne snage da izadu na izbore i glasuju za Milana Bandica. Ovu odluku je velikom vecinom glasova donio Glavni stan stranke na telefonskoj sjednici koja je održana  4. sijecnja 2010.

U Zagrebu, 4. sijecnja 2010.
                                                                             Josip Miljak, predsjednik

TRANSLATE

SURADNICI

majhen