REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Podrška Generala


Na Hrvatski narod i državu izvršen je 1991 godine zločin agresije. Hrvatski narod i branitelji, povezani domoljubljem i vjerom a vođeni Predsjednikom Tuđmanom, obranili su Hrvatsku od zločina agresije 1991 g., oslobodili je i učinili priznato u svjetskoj zajednici država.


Na sudu u Haagu se agresiju ne smara zločinom, a obranu naziva zločinačkim pothvatom.
Na tom sudu se sudi Hrvatskoj državi i ugrožava njenu budučnost.
Sudi se mrtvom Predsjedniku Tuđmanu i četvorici mrtvih generala koji su branili Hrvatsku.
Veliki broj hrvatskih generala je ili već osuđen ili im se sada sudi.
General Praljak je u ovom trenutku misaoni centar hrvatskog znanja, povjesnog dostojanstva i odluke o budučnosti.

Hrvatski narod živi u iseljeništvu u uspješnim državama, teško u potrošačkom totalitarizmu vlastite države i poniženo i ugroženo opstankom u Bosni i Hercegovini.
Da nisam ja i mnogi drugi, a hrvatski narod u cjelini, zavedeni zlatnim teletom konzumerizma, zatvarani, optuženi, osuđeni, progonjeni, cenzurirani i isključeni, slomili bi ovu agresiju povjesnog revizionizma kojom se Hrvatski narod i država, opet kao i prije, kleveće, dijeli i lažno prikazuje.

Generali koji u Haagu nose teret sramotnih optužbi i brane Hrvatsku budučnost, su jedini od kojih kandidati za predsjednika Hrvatske smiju tražiti potporu a biraći samo na temelju toga odlučivati za koga će glasati.
General Blaškić jedini od suđenih generala je bez svog znanja naveden u potpori kandidatu Josipoviću. Kad je doznao tražio je da se njegovo ime povuće. Kandidat Josipović je na televiziji naveo da je to učinio zbog pritiska. Ja sam taj koji je obavjestio Blaškića o zloupotrebi njegova imena. Mi smo povezani zajedničkim zalaganjem da obranimo Hrvate Srednje Bosne od nestanka, obnavljanjem života, spašavanjem zafnjih Židova, mirom sa Bošnjacima, obranom Bihaća ... Obojica smo višestruko izložili vlastiti život i uspjeli. G Josipović nije ni jedamput bio sa nama, a trebao je; nije nas molio da ga upoznamo sa svime što se dogodilo, a bilo je važno; bez pitanja se pozvao na podršku generala Blaškića a to se ne smije; a mene je optužio za vršenje pritiska, a to je laž. Takvo ponašanje u suprotnosti je sa obavezom Predsjednika da brani i obrani Hrvatsku.

prof Slobodan  Lang

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI