REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

POVRATAK ZLOG DUHA (2)Na hrvatsku političku scenu vraća se veliki lider i vođa bandi u RH, kojemu je politika služila kao oruđe za stjecanje materijalnih dobara. Isti je RH doveo na rub gospodarskog ponora.
Bande koje su harale u Parizu, Monte Carlu, Ateni, Singapuru, Hong Kongu, Kolumbiji i Dominikanskoj Republici sada su svoje uporište prebacili u Republiku Hrvatsku.


Presliku kriminala u Republiku Hrvatsku napravio je bivši premijer dr. Ivo Sanader, koji se sada vraća u politiku, a sve kako bi zaštitio svoja kriminalna djela i zaštitio se od kaznenog progona. Njegov kriminalno stečeni imetak posebno je narastao u devetnaest godina hrvatske samostalnosti.
Nikada nije objasnio hrvatskoj javnosti podrijetlo početnog stečenog kapitala, zbog čega mu je potrebno konfiscirati imovinu, kao i drugima u RH koju su na nezakonit način došli do kriminalno stečene imovine.
Njegovo vladanje u Hrvatskoj, od 2003. do 2009. godine, okarakterizirano je kao nemoralno i osobno bogaćenje.

Sve dok se ti ratni profiteri ne izvedu pred sud naroda i dok se ne konfisciraju njihove nekretnine odnosno ne vrate državi Hrvatskoj, ne možemo očekivati razvitak i prosperitet RH.
Taj zao duh iza sebe u Hrvatskoj ima utjecajne bande i financijsku moć zbog čega se sada i vraća na mjesto zločina. Oficijelna vlast u RH nema snage obračunati sa navedenim zao duhom zbog viših interesa?.
Međutim ako se dogledno vrijeme ne obračuna sa zao duhom, Hrvatska će postati džungla kriminala?.

U Zadru, siječanj 2010. g.
Mr. sc. Miljenko Marić

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI