REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

2002.02.09. - IZUZETNO DOBAR ODAZIV NA PROSVJED

IZUZETNO DOBAR ODAZIV NA PROSVJED - PEDERSKI AKTIVISTI PO OBIČAJU PROVOCIRALI SA TRI PRSTA, ŠTO JE, OPET PO OBIČAJU, PROŠLO BEZ SANKCIJA ...
PROSVJED NA TRGU
Subota, 09 Veljača 2008
http://www.dragovoljac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=997&Itemid=1
IZUZETNO DOBAR ODAZIV NA PROSVJED

PEDERSKI AKTIVISTI PO OBIČAJU PROVOCIRALI SA TRI PRSTA, ŠTO JE, OPET PO OBIČAJU, PROŠLO BEZ SANKCIJA
 
Evo, izvještaj iz prve ruke.
Prosvjed je bio izuzetno dobro organiziran, okupilo se preko 3000 ljudi. Svi sa istom željom u srcu, da se već jednom, toliko godina nakon Domovinskog rata, ukloni ime najvećeg zločinca na ovim prostorima sa jednog od najljepših trgova u Zagrebu.
Sam je prosvjed protekao dostojanstveno i mirno, uz prigodan govor i sudjelovanje u  umjetničkom performanceu, prekrivanjem crnim platnom zdenac života, kao simbol crnih dana vladavine Tita i komunizma. Napravljen je krug oko kazališta sa svjećama  te se iza 12h prosvjedni skup mirno razišao.
Preko puta su provjedovali tzv antifašisti, raznorazne gay, lezbo i još neke nakrivo seksualno orijentirane osobe. Sve skupa, tih je bilo oko pedesetak. Bilo je pokušaja provokacija, odnosno, pokazivali su nam tri prsta, što do sada niti jedan medij nije prenio i to zataškavanje dovoljno govori o slobodi naših medija.
Takodjer su zanimljiva i izvješća medija u kojima se navodi da je prosvjednika bilo tisuću.
Pitam se, kome i zašto je išlo u račun da broj prosvjednika smanji sa preko 3000 na 1000, te poveća broj pederskih aktivista sa pedesetak na tristo. Jer, više ljudi je tamo čekalo tramvaj, nego što je bilo pederskih aktivista kojih je bilo dovoljno jedva za držanje nekog transparenta.
Zaključak o tome donesite sami.
Na kraju, hvala svim organizatorima Cool i nadam se da ćemo se idući put okupiti u još većem broju, sve dok tabla sa imenom zločinca Tita konačno ne ispari ne samo sa Kazališnog trga, nego sa svih prostora Lijepe Naše.
  Uredništvo www.dragovoljac.com


 

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI